جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

سوئیس هم مدعی صعود شد


سوئیس هم مدعی صعود شد

در نیمه مربیان, سرمربی سوئیس با مهارت خاصی توانست مناطق نفوذ توگوئی ها را پوشش دهد و بازی را به جدالی کسل کننده و بی حادثه تبدیل کند در نیمه دوم فشار حملات توگو به مراتب کمتر شده بود و آنان با اینکه از قدرت بدنی بالائی برخوردار بودند, نتوانستند حملات پرشمار نیمه اول را تکرار کنند

● سوئیس

۱. پاسکال زوبربولر

۲. فیلیپ دگن

۳. پاتریک مولر

۴. فیلیپه سندروس

۵. لودوویچ ماگنین

۶. جان وگل

۷. ترانکوبیلو بارنتا

۸. ریکاردو کابانس (از دقیقه ۷۷ مارکواسترلر)

۹. رافائل ویکی

۱۰. دانیل جیگاکس (از دقیقه ۴۶ هاکان یاکین)

۱۱. الکساندر فری (از دقیقه ۸۷ مائورولوسترینلی)

▪ سرمربی: کوبی‌کان

● سوئیس ۲ - توگو صفر

▪ گل‌ها: الکساندر فری (دقیقه ۱۶) و ترانکوئیلو بازنتا (دقیقه ۸۸)

▪ داور: کارلوس آماریلا (پاراگوئه)

▪ اخطار: جان وگل از سوئیس و مصطفی سالیفو، امانوئل آدبایور و ژاکو اکسیس رومائو از توگو

● توگو

۱. کاسی آگاسا

۲. کومی تیچانگای

۳. داره نیبومبه

۴. ریچموند فورسون

۵. آسیمیو توره

۶. توماس دوسوی (از دقیقه ۶۶ یائو سنایا)

۷. ماما شریف توره (از دقیقه ۸۷ روبرت مالم)

۸. کوامی آگبوه (از دقیقه ۲۵ مصطفی سالیفو)

۹. ژاکوالکسیس رومائو

۱۰. محمد عبدالقادر

۱۱. امانوئل آدبایور

▪ سرمربی: اتوفیستر

با اینکه در یک قضاوت سطحی، توگو ضعیف‌تر از سوئیس به‌نظر می‌رسید اما آفریقائی‌های تازه به جام جهانی آمده برای دفاع وارد زمین نشده بودند؛ آنها در قبال فشار سوئیسی‌ها به حمل پرداختند و به همین دلیل با باز شدن فضای بین سیستم دفاعی خود، خیلی زود گل اول را دریافت کردند. این گل جریان بازی را به‌طور مستقیم تحت‌تأثیر قرار داد. توگو با دریافت گل جسارت بیشتری برای حمله کردن پیدا کرد و با انتقال سریع توپ به کناره‌های زمین و نفوذ به درون محوطه جریمه، قصد گلزنی داشت که البته نتوانست موفق باشد، هر چند در مورد خطای پنالتی نیمه اول روی مهاجمان توگو کمتر کارشناس داوری رأی به عدم وقوع آن می‌دهد. از سوی دیگر سوئیسی‌ها که در حملات خود چندان زهردار ظاهر نشدند، بیشتر مایل به حفظ توپ در میانه میدان بودند و به هر ترتیب درصدد آن بودند که با تمرکز بازی در وسط زمین از خطر حملات وسیع توگوئی‌ها در امان بمانند. در هر صورت تلاش خستگی‌ناپذیر مردان اتوفیستر در نیمه اول به‌جائی نرسید تا هر ۲ تیم نیمه دوم را با تلاشی پایاپای آغاز کنند.

در نیمه مربیان، سرمربی سوئیس با مهارت خاصی توانست مناطق نفوذ توگوئی‌ها را پوشش دهد و بازی را به جدالی کسل‌کننده و بی‌حادثه تبدیل کند. در نیمه دوم فشار حملات توگو به مراتب کمتر شده بود و آنان با اینکه از قدرت بدنی بالائی برخوردار بودند، نتوانستند حملات پرشمار نیمه اول را تکرار کنند. با نزدیک شدن به دقایق پایانی بازی، سوئیسی‌ها با استفاده از برتری روحی و روانی ناشی از حضور تماشاگران پرهیجان خود، از بی‌انگیزگی توگوئی‌ها استفاده کرده و دست به نفوذ و حملات جسته و گریخته‌ای زدند که در نهایت هم یکی از این حملات نه چندان جدی، تبدیل به گل دوم سوئیس شد تا امید توگوئی‌ها کاملاً از بین برود. حالا سوئیس به اتفاق کره با ۴ امتیاز در انتظار بازی اخر خود هستند تا در مصافی رویاروی، سرنوشت پیچیده‌ این گروه را مشخص نمایند.



همچنین مشاهده کنید