جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

کیک شش لایه توت فرنگی


کیک شش لایه توت فرنگی

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب کیک را چرب کنید. کف آن کاغذ روغنی قرار دهید. روی کاغذ روغنی را نیز با روغن چرب کنید.

تعداد: ۲۰ تکه

زمان آماده سازی: یک ساعت

زمان پخت: ۲۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت

زمان خنک شدن: ۱۵ دقیقه

مواد لازم

سه پیمانه و نیم پیمانه آرد کیک

۱.۵ قاشق چایخوری جوش شیرین

نصف قاشق چایخوری نمک

یک پیمانه کره

دو پیمانه شکر درشت

دو قاشق غذاخوری عصاره توت فرنگی

۲ قاشق چایخوری وانیل

رنگ غذای قرمز

یک پیمانه شیری که کره آن گرفته شده است

یک پیمانه توت فرنگی تازه خرد شده

۶ عدد سفیده تخم مرغ

یک قاشق چایخوری کرم تارتار (قابل تهیه از فروشگاه لوازم قنادی)

۲۳۰ گرم پنیر خامه ای

یک پیمانه کره آب شده

¼ پیمانه شیر

دو قاشق چایخوری وانیل

یک قاشق چایخوری آب لیموی تازه

۱.۸ کیلوگرم پودر شکر

توت فرنگی تازه

۱.۵ پیمانه نارگیل تازه (اختیاری)

شکلات سفید رنده شده (اختیاری)

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب کیک را چرب کنید. کف آن کاغذ روغنی قرار دهید. روی کاغذ روغنی را نیز با روغن چرب کنید. قالب را کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

۲. در یک کاسه خیلی بزرگ کره را با هم زن برقی به مدت ۳۰ ثانیه با دور تند هم بزنید. به ترتیب و مرحله به مرحله ۱.۵ پیمانه شکر دانه درشت را اضافه کنید دو دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. عصاره توت فرنگی، دو قاشق چایخوری وانیل و ۱۰ قطره رنگ غذای قرمز را اضافه کنید. با آرامی آرد، سپس شیر را اضافه کنید و با سرعت پایین هم زن با هم مخلوط کنید. سپس ۲/۳ پیمانه توت فرنگی خرد شده را اضافه کنید.

۳. هم زن را بشویید و در یک کاسه دیگر، سفیده های تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند. به آرامی نصف پیمانه شکر را اضافه کنید با سرعت بالا هم بزنید تا نرم شود. یک‌چهارم تخم مرغ هم زده را داخل قالب بریزید.

۴. حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید . از فر خارج کنید تا ۱۵ دقیقه خنک شود. از داخل قالب خارج کنید.

۵. برای تهیه لایه سفید، در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای و نصف پیمانه کره را با هم مخلوط کنید تا نرم شوند. ۲ قاشق غذاخوری شیر، یک قاشق چایخوری وانیل و نصف قاشق چایخوری آب لیمو را اضافه کنید. به آرامی ۹۰۰ گرم شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۶. برای تهیه لایه صورتی، در یک کاسه بزرگ مرحله ۵ را با باقی مانده پنیر خامه ای، کره، شیر، وانیل، آب لیمو و پودر شکر تکرار کنید و به آن ۸ قطره رنگ غذا هم اضافه کنید. ۱/۳ پیمانه توت فرنگی باقی مانده را به آن اضافه کنید.

۷. برای سرهم کردن کیک، با کمک چاقوی اره ای بلند کیک را به طور افقی به ۵ لایه برش دهید. یک لایه کیک را کنار بگذارید. روی لایه زیرین، یک پیمانه لایه صورتی پهن کنید. یک لایه دیگر کیک بگذارید و روی آن خامه صورتی بمالید. همین کار را با لایه های بعدی و خامه صورتی باقی مانده تکرار کنید تا شش طبقه تکمیل شوند. به مدت ۳۰ دقیقه آن ر داخل یخچال خنک کنید.

۸. همه سطح بیرونی کیک و دیواره های آن را به سه پیمانه خامه سفید بپوشانید. در صورت تمایل می توانید نارگیل رنده شده نیز به آن اضافه کنید. روی کیک را با توت فرنگی های باقی مانده تزئین کنید.



همچنین مشاهده کنید