پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
بررسی وضعیت میكروبی غذاهای دریائی
ماهیها و سختپوستان جهت مصرف انسان به اشكال مختلف در بازار عرضه میشوند. برای تعیین كیفیت و وجود یا عدم فساد میكروبیولوژیكی آنها باید روشهای آزمایشگاهی مناسبی در نظر گرفته شود. تغییرات كیفی طعم و بو،بافت،رنگ و غیره نشان دهنده فساد حاصل از تكثیر باكتریها در فراوردههای دریائی هستند و عوامل مؤثر در میزان فساد عبارتند از:تعداد اولیه باكتریهای موجود، نوع آنها و شرایط نگهداری نظیر حرارت و رطوبت و غیره. در مقایسه با سایر مواد غذائی كه از نظر پروتئین غنی میباشند، غذاهای دریائی قابلیت فساد بیشتری دارند.
برخی از موادغذائی دریائی حاوی مقادیر زیادی مواد تنظیم كننده فشار اسمزی به فرم ازت غیر پروتئینی میباشند مانند اسیدهای آمینه ،تری متیل آمین، اوره و غیره كه بهعنوان منبع غذائی به آسانی در دسترس باكتریها قرار میگیرند. تعداد زیادی از غذاهای دریائی از آب سرد صید میشوند و بر خلاف حیوانات خونگرم نگهداری آنها در یخچال و شرایط سرما از تكثیر میكروبهای موجود در آن جلوگیری نمیكند. از طرفی محل و روش صید آنها در مقایسه با كشتارگاه باید در نظر گرفته شود. سلامت موادغذائی دریائی با توجه به آلودگیهای میكروبی آنها از نظر احتمال وقوع مسمومیت غذائی اهمیت دارد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی حجاب سریلانکا دولت گشت ارشاد کارگران رهبر انقلاب پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی
کنکور هواشناسی سیل تهران زنان خراسان جنوبی شهرداری تهران سلامت پلیس فراجا قتل سازمان هواشناسی
قیمت خودرو خودرو قیمت دلار دلار قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو ارز قیمت سکه سایپا مسکن
ترانه علیدوستی تلویزیون گردشگری سینمای ایران فیلم سحر دولتشاهی کتاب مهران مدیری شعر تئاتر سینما رادیو
کنکور ۱۴۰۳
غزه اسرائیل آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه حماس طوفان الاقصی اوکراین اتحادیه اروپا ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال تراکتور تیم ملی فوتسال ایران والیبال
همراه اول فیلترینگ فناوری ناسا تبلیغات تیک تاک وزیر ارتباطات
مالاریا سلامت روان استرس کاهش وزن داروخانه دوش گرفتن