چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

انار پلو؛ مخصوص شب یلدا


انار پلو؛ مخصوص شب یلدا

انار پلو خوشمزه و جدید برای دوستداران انار می باشد، با درست کردن این پلو مزه ای جدید و جالب از مخلوط انار، کشمش و پسته را تجربه می کنید.

انار پلو خوشمزه و جدید برای دوستداران انار می باشد، با درست کردن این پلو مزه ای جدید و جالب از مخلوط انار، کشمش و پسته را تجربه می کنید. هر خانواده ایرانی در هر جایی به سبک آداب و رسوم نیاکان خود برای یلدا شام تهیه می کند. شام یلدا معمولاً یکی از خوش خوراک ترین غذا های اقوام مختلف است.

مواد اولیه:

برنج 2 پیمانه

انار دانه شده یک و نیم پیمانه

خلال پسته یک سوم پیمانه

گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه

پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری

کشمش پلویی نصف پیمانه

زعفران به مقدار لازم

غذای اصلی این شب، خورشت فسنجان است. اما در برخی استان ها غذاهای دیگری هم رایج است. در شمال ایران گیلانی ها یا سبزی پلو درست می کنند یا ترشی تره و در کنار آن سرسفره غذا ماهی سفید و یا ماهی دودی می گذارند. اما در شیراز غذای ویژه سفره یلدا هویج پلو است. شیرازی ها معمولاً برای شب یلدا سفره پهن می کنند. کنار غذا انواع تنقلات مربوط به یلدا را بر سرسفره می گذارند.

طرز تهیه:

* برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.

* مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.

* هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.



همچنین مشاهده کنید