جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

غذای چینی


غذای چینی

● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ آب: ۲ قاشق غذاخوری
▪ سرکه: ۳ قاشق غذاخوری
▪ سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
▪ سیر له شده: یک عدد
▪ پیازچه خرد شده: ۲عدد
▪ سینه مرغ بدون پوست: ۵۰۰گرم
▪ روغن کنجد: ۲ قاشق …

مواد لازم برای ۴ نفر:

آب:

۲ قاشق غذاخوری

سرکه:

۳ قاشق غذاخوری

سس سویا:

۲ قاشق غذاخوری

سیر له شده:

یک عدد

پیازچه خرد شده:

۲عدد

سینه مرغ بدون پوست:

۵۰۰گرم

روغن کنجد:

۲ قاشق غذاخوری

کرفس:

خرد شده: یک پیمانه

هویج خرد شده:

یک پیمانه

قارچ خرد شده:

یک پیمانه

فلفل دلمه ای (قرمز، سبز، نارنجی) خرد شده:

هرکدام نصف

گل کلم بروکلی:

۲ پیمانه

دانه کنجد:

یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مرغ را نازک و نواری برش بزنید و در ظرف شیشه ای حاوی مخلوطی از آب، سس سویا، سرکه، سیر و پیازچه به مدت ۲ساعت بخوابانید.

پس از ۲ساعت، تکه های مرغ را از مواد دربیاورید و آبی که در آن مواد را گذاشته اید، کنار بگذارید.

در ماهیتابه بزرگی مرغ را تفت دهید تا رنگ صورتی آن تغییر کند.مرغ را بردارید و پیازچه، هویج، کرفس، فلفل دلمه ای و کلم بروکلی را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. آبی را که برای خواباندن مرغ استفاده کرده بودید روی مواد بریزید و در ماهیتابه را بگذارید تا مواد به مدت ۴-۳ دقیقه بپزد. سپس مرغ و دانه کنجد را به مواد اضافه کنید



همچنین مشاهده کنید