پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
گلـوتامـین
منابع غذایی
غذاهایی كه شامل میزان چشمگیری گلوتامین هستند شامل غذاهای پروتئینی حیوانی و گیاهی نظیر گوشت، شیر، پروتئین سویا، اسفناج خام، جعفری خام و كاهو. پختن مخصوصاً در سبزیجات، گلوتامین را از بین می برد.
اشكال دیگر
گلوتامین به شكل كمپلكس های مولتی ویتامین مكمل های پروتئینی و مكمل های منفرد وجود دارد. شما می توانید آن را از بیشتر داروخانه ها خریداری كنید. همچنین می توانید از فرم پودر، قرص، كپسول یا مایع آن نیز استفاده كنید.
فرمهای آمادهٔ استاندارد آن به صورت قرص یا كپسول ۵۰۰ میلی گرمی قابل دسترس است.
نحوهٔ مصرف
بهتر است كه گلوتامین را در بیماریهایی نظیر زخم پپتیك، ورم مفاصل، بیماری كرون و ناتوانی جنسی استفاده كرد. شما باید در بیماریهایی كه برای درمان آنها از گلوتامین استفاده می كنید قبل از مصرف آن با پزشك مشورت كنید.
پزشك می تواند شما را در مقدار مورد نیاز گلوتامین و اینكه چه مواد مغذی دیگری را در كنار گلوتامین می توانید استفاده كنید ، راهنمایی كند. میزان حد مجاز توصیه شده (RDA) هنوز برای گلوتامین وجود ندارد.
با پزشك در مورد میزان مورد نیاز مشورت كیند. معمولاً پزشك روزانه ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ میلی گرم گلوتامین با درنظر گرفتن نوع بیماری شما، داروهای دیگری كه در كنار گلوتامین استفاده
می كنید و عوامل خاص دخیل دیگر، تجویز
می كند. قبل از دادن مكمل های گلوتامین به بچه ها، با پزشك مشورت كنید.
موارد احتیاط
افرادی كه مبتلا به سندرم "رای"، بیماری كلیوی، سیروز كبدی یا دیگر بیماریهایی هستند كه آمونیاك خونشان بالاست، نباید از گلوتامین استفاده كنند.
تداخل های احتمالی
گلوتامین در صورتی كه با معدهٔ خالی قبل از صبحانه یا بین غذاها مصرف شود بهترین اثر را دارد.
در صورتی كه گلوتامین به همراه ویتامین "آ"، "سی" و "ای" و "روی"، بسته به بیماری شما، مصرف شود مؤثرتر است.
گلوتامین را همراه با شیر یا دیگر غذاهای پروتئینی مثل گوشت، ماهی و لوبیا مصرف نكیند.
استرس شدید یا بیماری طولانی می تواند باعث كمبود شود.
برای اطلاعات بیشتر در مورد گلوتامین با پزشك مشورت كنید.
گلوتامین
گلوتامین یك اسید آمینه است كه جزیی از ساختمان پروتئین به حساب می آید. گلوتامین در منابع گیاهی و حیوانی یافت میشود. این اسید آمینه در تعادل pH بدن نقش دارد. همچنین برای ساختن و ترمیم سلولها مورد نیاز است. همانطور كه بافت عضلانی حاوی بیشترین مقدار اسید آمینه های آزاد است، گلوتامین نقش مهمی در همهٔ قسمتهای بدن دارد. این ماده به بهبودی و ترمیم كمك می كند، از تمایل شدید جلوگیری می كند، و وقف هوشی و ذهنی را افزایش می دهد.
موارد استفاده
گلوتامین در بهبود مشكلات زیر كمك كننده است.
تمایل شدید به غذا
الكلیسم
مشكلات مربوط به فعالیت مغزی و عملكردهای ذهنی
مشكلات گوارشی شامل زخم، بیماری كرون، سندرم رودهٔ تحریك پذیر و ....
زخم ها، كه ناشی از جراحی است و زخم های پا (بهبودی زخم ها را تسریع
می كند)
بیماری های خودایمیون
بیماریهای بافت همبند
ورم مفاصل
فیبروز
كاهش تودهٔ عضلانی ناشی از بیماریهایی نظیر ایدز و سرطان
آسیب ناشی از اشعه درمانی
ناتوانی های رشدی
اسكیزوفرنی
صرع
خستگی
ناتوانی جنسی
استرس
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا توماج صالحی کارگران رهبر انقلاب حجاب پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور
کنکور سیل سازمان سنجش تهران شهرداری تهران فضای مجازی هواشناسی پلیس سلامت قتل فراجا وزارت بهداشت
قیمت خودرو قیمت طلا خودرو قیمت دلار دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو قیمت سکه سایپا بورس تورم
تلویزیون سریال ترانه علیدوستی کتاب سینمای ایران فیلم شعر تئاتر سینما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل آمریکا غزه رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه جنگ غزه چین طوفان الاقصی عملیات وعده صادق ترکیه اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر انگلیس استقلال فوتسال بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید
هوش مصنوعی همراه اول فیلترینگ ناسا ایلان ماسک اپل تیک تاک تبلیغات فناوری سامسونگ
سلامت روان فرونشست زمین داروخانه پیری سرکه سیب یبوست