سه شنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۳ / 16 April, 2024
مجله ویستا

روغن جامد و مایع خوراکی


روغن جامد و مایع خوراکی

در غذاهایی که می‌خوریم دو نوع چربی وجود دارد که بر مقدار کلسترول خون تاثیر می‌گذارد. چربی‌های اشباع‌شده و چربی‌های اشباع‌نشده. چربی‌های اشباع‌شده به بالا رفتن کلسترول خون …

در غذاهایی که می‌خوریم دو نوع چربی وجود دارد که بر مقدار کلسترول خون تاثیر می‌گذارد. چربی‌های اشباع‌شده و چربی‌های اشباع‌نشده. چربی‌های اشباع‌شده به بالا رفتن کلسترول خون کمک می‌کنند و می‌توانند به همان مقداری که در غذای روزانه مصرف می‌شوند کلسترول خون را بالا ببرند. این نوع روغن‌ها در حرارت معمولی به صورت جامد هستند. اما چربی‌های اشباع‌نشده به پایین‌آمدن کلسترول خون کمک می‌کنند. این چربی‌ها بیشتر از محصولات گیاهی به دست می‌آیند و در درجه حرارت معمولی به صورت روغن مایع و نیمه‌جامد هستند.

روغن‌ آفتابگردان و ذرت از بهترین این روغن‌ها هستند. گفتنی است اگر روغن گیاهی یا نباتی هیدروژنه و جامد شود به صورت اشباع‌شده در می‌آید و خواص روغن‌های اشباع‌شده را پیدا می‌کند.



همچنین مشاهده کنید