جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

مارچوبه


مارچوبه

▪ مارچوبه : Asparagus
▪ نام علمی : Asparagus officinalis
▪ دم كرده مارچوبه را به این صورت تهیه كنید :
چند شاخه مارچوبه را در داخل یك لیتر آبجوش بریزید و مقدری هم رازیانه و جعفری به آن اضافه كنید و بگذارید مدت …

مارچوبه :

Asparagus

نام علمی :

Asparagus officinalis

دم كرده مارچوبه را به این صورت تهیه كنید :

چند شاخه مارچوبه را در داخل یك لیتر آبجوش بریزید و مقدری هم رازیانه و جعفری به آن اضافه كنید و بگذارید مدت پنج دقیقه دم بكشد . از این دم كرده بمقدر دو تا سه فنجان در روز برای تسكین و آرامش قلب استفاده كنید .

مضرات :

مارچوبه را نباید آنهایی كه مبتلا به ورم مجاری ادرار هستند و یا اشخاص عصبی مصرف كنند . مارچوبه همچنین برای مبتلایان به رماتیسم و سنگ كلیه خوب نیست



همچنین مشاهده کنید