چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

ته چین ماهی


ته چین ماهی

● مواد لازم
▪ ماهی قزل آلا: دو عدد
▪ روغن مایع ذرت: یک پیمانه
▪ برنج: پنج پیمانه
▪ سبزی پلو: چهار پیمانه
▪ سیر تازه خردشده: نصف پیمانه
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم
▪ زعفران: به میزان لازم
● …

مواد لازم

ماهی قزل آلا:

دو عدد

روغن مایع ذرت:

یک پیمانه

برنج:

پنج پیمانه

سبزی پلو:

چهار پیمانه

سیر تازه خردشده:

نصف پیمانه

نمک و فلفل:

به میزان لازم

زعفران:

به میزان لازم

طرز تهیه

ماهی ها را تمیز شسته و استخوان آنها را جدا می کنیم. مقداری نمک، فلفل و زعفران به آنها می زنیم تا مزه دار شوند. در این فاصله برنج را که از شب قبل همراه نمک خیس کرده ایم با سبزی پلو آبکش می کنیم. سپس ماهی را از طرفی که گوشت دارد در ماهیتابه سرخ می کنیم و طرف دیگر که پوست ماهی می باشد را ته ماهیتابه قرار داده و برنج آبکش شده را روی آن می ریزیم. و سپس سیر تازه را روی آن می ریزیم. در ظرف کوچکی، نصف پیمانه آب و بقیه روغن را ریخته روی حرارت می گذاریم. زمانی که به جوش آمد روی برنج می ریزیم و در ظرف را با فویل آلومینیومی بسته و آن را یک ساعت روی حرارت ملایم دم می کنیم. نهایتا، در ظرف موردنظر برگردانده و تزئین می کنیم.



همچنین مشاهده کنید