پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

کتلت سالمون و سیب زمینی


کتلت سالمون و سیب زمینی

ماهی سالمون را بشویید و خشک کنید. در تابه پیرکس قرار دهید و با سلفون روی آن را بپوشانید. آن را داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰ درصد به مدت ۲.۵ تا ۳.۵ دقیقه بپزید. آن را خرد کنید و...

تعداد: ۴ نفر

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

مواد لازم

۴۰۰ گرم فیله ماهی سالمون (بدون پوست)

۲ پیمانه خامه ترش و پوره سیب زمینی

۱ عدد پیاز کوچک، ریز شده

نصف پیمانه خرده های ریز نان خشک

۳ قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده

روغن زیتون

حدود ۱۵۰ گرم انواع سبزیجات هچون گشنیز، پیاز کوهی، اسفناج، جعفری، ریحان و آویشن

یک پیمانه سس سالاد

طرز پخت

۱. ماهی سالمون را بشویید و خشک کنید. در تابه پیرکس قرار دهید و با سلفون روی آن را بپوشانید. آن را داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰ درصد به مدت ۲.۵ تا ۳.۵ دقیقه بپزید. آن را خرد کنید. در کاسه ای، سالمون، پوره سیب زمینی، خرده نان خشک و شوید را با هم مخلوط کنید. ین مایع را به صورت کتلت درآوردید و درون تابه، روی حرارت ملایم به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید.

۲. سبزیجات معطر را درون بشقاب بگذارید. کتلت ها روی آنها قرار دهید و با سس سالاد یا مایونز سرو کنید.

ارزش غذایی

کالری: ۵۰۳

چربی: ۳۱ گرم

کلسترول: ۷۴ میلی گرم

چربی اشباع شده: ۷ گرم

کربوهیدرات: ۳۱ گرم

چربی اشباع نشده: ۴ گرم

سدیم: ۸۵۱ میلی گرم

پتاسیم: ۵۰۳ میلی گرم

فیبر: ۲ گرم

قند: ۸ گرم

ویتامین A: ۸۲۶ میلی گرم

آهن: ۲ میلی گرم



همچنین مشاهده کنید