پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

خورش بامیه با بادنجان


● مواد لازم:
▪ مرغ تمیز کرده=۱عدد
▪ بادنجان قلمی یک اندازه=۶عدد
▪ بامیه=۵۰۰گرم
▪ پیاز سرخ کرده=۲۵۰گرم
▪ غوره=۲۵۰گرم
▪ رب گوجه فرنگی=۱قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل=بقدر کافی
▪ ادویه …

مواد لازم:

مرغ تمیز کرده=۱عدد

بادنجان قلمی یک اندازه=۶عدد

بامیه=۵۰۰گرم

پیاز سرخ کرده=۲۵۰گرم

غوره=۲۵۰گرم

رب گوجه فرنگی=۱قاشق غذاخوری

نمک و فلفل=بقدر کافی

ادویه در صورت تمایل=۲/۱ قاشق غذاخوری

روغن=۱۵۰گرم

طرز تهیه:

مرغ را با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده و مقداری رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل می گذاریم بپزد و آب آن حدود نصف لیوان بشود. بادنجانها را پوست کنده، چوب سر آن را می گیریم و پهلوی آن را چاک داده،می شوئیم و خشک می کنیم. کمی نمک به اطراف آن می مالیم. روغن را در تابه می ریزیم و می گذاریم کمی داغ شود. اطراف بادنجانها را در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم. برای اینکه روغن اضافی آن گرفته شود، آنها را در آبکش فلزی می چینیم و آبکش را در ظرفی قرار می دهیم. ظرف را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم می گذاریم. روغن اضافی بادنجانها در ظرف می ماند. مرغ را قطعه کرده، استخوانهای درشت آنرا می گیریم. غوره را شسته،کمی نمک به آن می زنیم و در هر چاک بادنجان کمی غوره می ریزیم. چوب بامیه را قطع می کنیم، بعد آن را شسته،در ظرف مرغ می ریزیم و می گذاریم در حرارت ملایم کمی بپزد و بادنجانها را روی آن می چینیم. مرغ، بامیه و بادنجان باید با حرارت ملایم چند جوش بزند و خورش جا بیفتد.

باید توجه داشت که ظرف،مسطح و کم عمق باشد و تمام مواد در یک ردیف قرار بگیرد تا سس خورش به تمام مواد برسد.



همچنین مشاهده کنید