پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

ته چین مرغ در مایتابه


● مواد لازم:
▪ سینه مرغ۱ عدد
▪ برنج آب کش (زنده برداشته شود) ۲ پیمانه
▪ تخم مرغ ۲عدد
▪ ماست ۲ فنجان
▪ آب مرغ ۲فنجان
▪ دارچین ونمک وفلفل به میزان دلخواه.
▪ پیاز۱ عدد
▪ زعفران به میزان …

مواد لازم:

سینه مرغ۱ عدد

برنج آب کش (زنده برداشته شود) ۲ پیمانه

تخم مرغ ۲عدد

ماست ۲ فنجان

آب مرغ ۲فنجان

دارچین ونمک وفلفل به میزان دلخواه.

پیاز۱ عدد

زعفران به میزان دلخواه

کره ۵۰ گرم

روغن مایع۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را باپیاز آب پز کرده و۲ فنجان آب مرغ را نگهداشته وسپس مرغ را ریش ریش کرده .تخم مرغ را در یک ظرف شکسته وبعد ماست و آب مرغ را به آن اضافه کرده وبا دارچین ونمک وفلفل کاملا مخلوط کرده .وبعد در یک مایتابه کره روغن را ذوب کرده ووقتی کاملا داغ شد مواد را با یک کف گیر برنج مخلوط کرده در مایتابه بریزید. ۴ الی ۵ صبر کنید تامقداری خودش را بگیرد و باقیمانده برنج را بریزید.تا چند دقیقه اجازه دهید تا مقداری آب آن تبخیر شودوبعد مرغ ریش ریش شده را به داخل برنج فشار دهید ودر رابگذارید تا بخار پس داد به مدت ۱:۳۰ دقیقه دم بکشد. بیشتر شبیه کیک میشود .نوش جان



همچنین مشاهده کنید