پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا
ته چین مرغ در مایتابه
مواد لازم:
سینه مرغ۱ عدد
برنج آب کش (زنده برداشته شود) ۲ پیمانه
تخم مرغ ۲عدد
ماست ۲ فنجان
آب مرغ ۲فنجان
دارچین ونمک وفلفل به میزان دلخواه.
پیاز۱ عدد
زعفران به میزان دلخواه
کره ۵۰ گرم
روغن مایع۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را باپیاز آب پز کرده و۲ فنجان آب مرغ را نگهداشته وسپس مرغ را ریش ریش کرده .تخم مرغ را در یک ظرف شکسته وبعد ماست و آب مرغ را به آن اضافه کرده وبا دارچین ونمک وفلفل کاملا مخلوط کرده .وبعد در یک مایتابه کره روغن را ذوب کرده ووقتی کاملا داغ شد مواد را با یک کف گیر برنج مخلوط کرده در مایتابه بریزید. ۴ الی ۵ صبر کنید تامقداری خودش را بگیرد و باقیمانده برنج را بریزید.تا چند دقیقه اجازه دهید تا مقداری آب آن تبخیر شودوبعد مرغ ریش ریش شده را به داخل برنج فشار دهید ودر رابگذارید تا بخار پس داد به مدت ۱:۳۰ دقیقه دم بکشد. بیشتر شبیه کیک میشود .نوش جان
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران رژیم صهیونیستی دولت ارتش جمهوری اسلامی ایران ایران و اسرائیل ارتش وعده صادق مجلس شورای اسلامی جنگ ایران و اسرائیل جنگ جمهوری اسلامی ایران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
سیل هواشناسی سلامت تهران شهرداری تهران فضای مجازی سیلاب پلیس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت حجاب تعطیلی مدارس
قیمت خودرو تورم خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی قیمت طلا بورس دلار مالیات قیمت سکه
سینمای ایران تلویزیون موسیقی سریال دفاع مقدس تئاتر کتاب فیلم دانشگاه تهران
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل حمله ایران به اسرائیل فلسطین عملیات وعده صادق آمریکا غزه جنگ غزه روسیه چین اسراییل طوفان الاقصی حماس
فوتبال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا استقلال بارسلونا رئال مادرید کشتی فرنگی بازی پاری سن ژرمن تراکتور لیگ برتر سپاهان
تلگرام هوش مصنوعی اپل دوربین گوگل فناوری ایلان ماسک وزیر ارتباطات ناسا
هموفیلی دارو استرس دیابت کاهش وزن قهوه سلامت روان زوال عقل