چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا
ترشی لیته
مواد لازم
گل کلم ۱کیلو
بادنجان ۱ کیلو
هویج ۵۰۰ گرم
تمبر هندی ۱ بسته
سرکه به اندازه لازم
تخم گشنیز، زنجبیل ، سیاه دانه آسیاب کرده ۲ قاشق غذاخوری
موسیر ۲۰۰ گرم
سیر ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل، زرد چوبه به اندازه لازم
طرز تهیه
بادنجانها را حلقه حلقه کرده و به آن نمک بپاشید بعد از یک روز آن ها را آبکش کنید. تمام مواد را خرد کنید در مخلوط آب،سرکه(۱ لیوان)، نمک، فلفل و زرد چوبه بجوشانید. کمی که نرم شد کافی است مواد را داخل آبکش بریزید تا آب آن خارج شود. سپس تمام مواد را چرخ کنید. ادویه ها را می توانید همزمان با جوشاندن مواد اضافه کنید و یا می توانید بعد از چرخ شدن لابه لای آن بریزید لیته ها را در ظرفی مورد نظر بریزید تمبر هندی را با سرکه مخلوط کنید و آن را صاف کنید و آب سرکه را به مواد اضافه کنید. مقداری سرکه روی آن بریزید. البته کمی سرکه داشته باشد نه اینکه مواد در سرکه معلق باشد. در ظرف را بسته و در جای خنک نگهدارید. در ضمن به جای تمبر هندی می توانید از رب انار هم استفاده کنید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی دولت سید ابراهیم رئیسی ایران و پاکستان حجاب رئیس جمهور مجلس دولت سیزدهم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
سیل پلیس فراجا تهران وزارت بهداشت سلامت شهرداری تهران قتل فضای مجازی سازمان هواشناسی آتش سوزی محیط زیست
خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو سایپا دلار بورس تورم ارز
تلویزیون کتاب رادیو سینمای ایران سریال نمایشگاه کتاب سینما تئاتر فیلم فیلم سینمایی
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه جنگ غزه اتحادیه اروپا عملیات وعده صادق ترکیه اوکراین حماس طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور باشگاه استقلال رئال مادرید بارسلونا بازی سپاهان فوتسال لیگ برتر
گوگل همراه اول ایلان ماسک هوش مصنوعی تبلیغات فناوری سامسونگ تلگرام ناسا
یبوست افسردگی پیری صبحانه