چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

ترشی لیته


ترشی لیته

● مواد لازم
▪ گل کلم ۱کیلو
▪ بادنجان ۱ کیلو
▪ هویج ۵۰۰ گرم
▪ تمبر هندی ۱ بسته
▪ سرکه به اندازه لازم
▪ تخم گشنیز، زنجبیل ، سیاه دانه آسیاب کرده ۲ قاشق غذاخوری
▪ موسیر ۲۰۰ گرم
▪ سیر …

مواد لازم

گل کلم ۱کیلو

بادنجان ۱ کیلو

هویج ۵۰۰ گرم

تمبر هندی ۱ بسته

سرکه به اندازه لازم

تخم گشنیز، زنجبیل ، سیاه دانه آسیاب کرده ۲ قاشق غذاخوری

موسیر ۲۰۰ گرم

سیر ۱۰۰ گرم

نمک، فلفل، زرد چوبه به اندازه لازم

طرز تهیه

بادنجانها را حلقه حلقه کرده و به آن نمک بپاشید بعد از یک روز آن ها را آبکش کنید. تمام مواد را خرد کنید در مخلوط آب،سرکه(۱ لیوان)، نمک، فلفل و زرد چوبه بجوشانید. کمی که نرم شد کافی است مواد را داخل آبکش بریزید تا آب آن خارج شود. سپس تمام مواد را چرخ کنید. ادویه ها را می توانید همزمان با جوشاندن مواد اضافه کنید و یا می توانید بعد از چرخ شدن لابه لای آن بریزید لیته ها را در ظرفی مورد نظر بریزید تمبر هندی را با سرکه مخلوط کنید و آن را صاف کنید و آب سرکه را به مواد اضافه کنید. مقداری سرکه روی آن بریزید. البته کمی سرکه داشته باشد نه اینکه مواد در سرکه معلق باشد. در ظرف را بسته و در جای خنک نگهدارید. در ضمن به جای تمبر هندی می توانید از رب انار هم استفاده کنید.



همچنین مشاهده کنید