سه شنبه, ۱ تیر, ۱۴۰۰ / 22 June, 2021
مجله ویستا

آگوئا فرسکا خیار


در مخلوط کن خیار، آب و نمک را با هم مخلوط کنید تا حسابی له و نرم شود.

تعداد: ۶ نفر

زمان تهیه: ۱۵ دقیقه

مواد لازم

۴ عدد خیار متوسط، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده (حدود ۵ پیمانه)

نصف پیمانه آب

نوک قاشق نمک

سه پیمانه مکعب های یخ

یک دسته کوچک نعناع یا ریحان (یک پیمانه)

یک عدد لیمو ترش

شربت قند

برش های باریک خیار (اختیاری)

طرز تهیه

۱. در مخلوط کن خیار، آب و نمک را با هم مخلوط کنید تا حسابی له و نرم شود. تکه های یخ و نعناع را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا یخ ها خرد شوند. آب لیمو را بگیرید و با شربت قند اضافه کنید. هنگام سرو می توانید برش های باریک خیار را داخل هر لیوان بیندازید.

۲. برای تهیه شربت قند یک پیمانه آب و یک پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. داخل قابلمه بریزید و با شعله متوسط حرارت دهید تا زمانی که شکر حل شود. پس از خنک شدن آن را به آگوئا فرسکا اضافه کنید.



همچنین مشاهده کنید




سایت همشهری‌آنلاینخبرگزاری صدا و سیماسایت اعتماد آنلاینسایت فرادیدسایت فراروسایت رویداد 24سایت الفخبرگزاری تسنیمسایت مجله شبکهروزنامه شرق