جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

بذر گشنیز


بذر گشنیز

بذر گشنیز خاصیت ضددیابت دارد و افزودن آن به غذا باعث ترشح انسولین و کاهش قند خون می‌شود. مصرف روزانه آن کلسترول نوع بد خون (LDL) را کاهش می‌دهد و کلسترول نوع خوب خون (HDL) را افزایش می‌دهد. …

بذر گشنیز خاصیت ضددیابت دارد و افزودن آن به غذا باعث ترشح انسولین و کاهش قند خون می‌شود. مصرف روزانه آن کلسترول نوع بد خون (LDL) را کاهش می‌دهد و کلسترول نوع خوب خون (HDL) را افزایش می‌دهد. در برخی مناطق کشور هند از بذر گشنیز به عنوان ضدالتهاب استفاده می‌شود. این دانه حاوی ترکیبات ضدمیکروبی فراوان است و در درمان بسیاری از بیماری‌های عفونی استفاده می‌شود. بذر گشنیز فیبر زیادی دارد و منبع خوبی از آهن، منیزیم و منگنز است. دم‌کرده این دانه برای درمان مشکلات کلیوی مفید است و اسهال را بهبود می‌بخشد. زخم‌های دهانی را می‌توان با دم‌کرده بذر گشنیز بهبود داد، همچنین در کاهش سطح کلسترول خون مفید است. عصاره دانه گشنیز حالت تهوع را کاهش می‌دهد و در درمان بیماری‌های روده، کبد و عفونت راه‌های تنفسی مفید است و تب را کاهش می‌دهد.



همچنین مشاهده کنید