پنجشنبه, ۹ اسفند, ۱۴۰۳ / 27 February, 2025
مجله ویستا
آشنایی با روش تهیه کوکوی اسفناج و سیبزمینی

مواد لازم:
سیبزمینی متوسط:
سه عدد؛ پوست کنده شود.
اسفناج پخته و آب گرفته شده:
۶۰ گرم
پیاز کوچک:
یک عدد رنده شود.
آرد سفید:
سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
تخممرغ:
۲ عدد؛ هم زده شود.
روغن سبزیجات
طرز تهیه:
سیبزمینیها را رنده کرده و آب اضافی آنها را با فشار دست بگیرید. آب اضافی اسفناجها و پیازها را نیز به همین ترتیب بگیرید.
سبزیجات را با هم مخلوط کرده، سپس آرد، نمک و فلفل و تخممرغها را به مخلوط اضافه کنید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
درون تابه روغن ریخته و سه قاشق از مخلوط را برای هر کوکو در نظر گرفته، روی آنها را با پشت قاشق کمی تخت کرده و کوکوها را با فاصله از هم درون تابه قرار داده و هر طرف آنها را ۴- ۳ دقیقه یا تا زمانی که قهوهای طلایی رنگ شوند، تفت دهید.
تا زمانی که کوکوهای بعدی را تفت میدهید کوکوهای آماده شده را درون فر قرار داده تا گرم بمانند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست