پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

املت پنیر و گوجه فرنگی


تخم مرغ  :  ۱۲ عدد
روغن زیتون  :  ۱ فنجان
گوجه فرنگی  :  ۳ فنجان
سیر  :  ۲ عدد
پنیر گرویر  :  ۱۵۰ گرم
شیر هموژنیزه  :  ۱۲ قاشق سوپخوری
خامه  :  ۱۵۰ گرم
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
دو قاشق از روغن زیتون را …

تخم مرغ  :  ۱۲ عدد

روغن زیتون  :  ۱ فنجان

گوجه فرنگی  :  ۳ فنجان

سیر  :  ۲ عدد

پنیر گرویر  :  ۱۵۰ گرم

شیر هموژنیزه  :  ۱۲ قاشق سوپخوری

خامه  :  ۱۵۰ گرم

فلفل  :   قدری

نمک  :   قدری

دو قاشق از روغن زیتون را در تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم داغ شود‌، گوجه فرنگی را در روغن می‌ریزیم و یک تفت می‌دهیم‌، کمی جعفری خرد شده و نمک و فلفل داخل گوجه فرنگی می‌نمائیم و آن را از روی آتش بر‌می‌داریم و با تخم مرغ‌ها و شیر شش قطعه املت تهیه می‌کنیم و لای هر املت مقداری از گوجه فرنگی آماده شده می‌ریزیم و املت را می‌پیچیم، بعد املت‌ها را در دیس قرار می‌دهیم و روی هر املت کمی پنیر رنده شده و کمی خامه و باز کمی پنیر می‌ریزیم.



همچنین مشاهده کنید