پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

چَک چِک به آمریکا


چَک چِک به آمریکا

نمایش قدرتمندانه و خیره کننده چک در اولین دیدار گره پنجم, خبر از حضور یک مدعی جدی برای قهرمانی یا حداقل حضور در نیمه نهائی جام هجدهم داد پاس بلند به پشت دفاع آمریکا که در ادامه کمتر تکرار شد, پایه ریز گل اول و زودهنگام چک بود که نشان از قدرت سرزنی یان کولر هم داشت

● جمهوری چِک

۱. پیتر چک

۲. زدنیک گریگرا

۳. توماس یوژفالوسکی

۴. دیوید روزنهال

۵. مارک یانکولوفسکی

۶. تومای روسیچکی

از دقیقه ۸۶ پیری اشتاینر

۷. توماس کالاسک

۸. پاول ندود

۹. کارل پوبورسکی

از دقیقه ۸۲ یان پولاک

۱۰. یان کولر

از دقیقه ۴۵ وراتیسلاو لوکونگ

۱۱. یاروسلاو پلاسیل

▪ سرمربی: کارل بروکنر

● ۳ - ۰

▪ گل‌ها: یان کولر (دقیقه ۵) و توماس روسیچکی (دقایق ۳۶ و ۷۶) برای چک

▪ داور: کارلوس آماریلا (پاراگوئه)

▪ اخطار: روزنهال، لوکونگ، روسیچکی، گریگرا از جمهوری چک اونیه‌وو و رینا از آمریکا

● آمریکا

۱. کیسی کلر

۲. استیو چروندولو

از دقیقه ۴۶ جان اُبرین

۳. ادی وپ

۴. اوگوچی اونیه‌وو

۵. ادی لوییز

۶. دامار کوس بیزلی

۷. لندن داناوو

۸. پایلو ماستروننی

از دقیقه ۴۶ ادی جانسون

۹. کلودیو رینا

۱۰. بابی کانوی

۱۱. برایان مک براید

از دقیقه ۷۷ جان ولف

▪ سرمربی: بروس آره‌نا

نمایش قدرتمندانه و خیره‌کننده چک در اولین دیدار گره پنجم، خبر از حضور یک مدعی جدی برای قهرمانی یا حداقل حضور در نیمه‌نهائی جام هجدهم داد. پاس بلند به پشت دفاع آمریکا که در ادامه کمتر تکرار شد، پایه‌ریز گل اول و زودهنگام چک بود که نشان از قدرت سرزنی‌ یان کولر هم داشت.

اگرچه چک پس از به ثمر رساندن گل عقب نشست و با دل خوش کردن به ضد حملات، در پی حفظ نتیجه برآمد اما وقتی آنها متوجه شدند. آمریکا از توان لازم برای فشار به خط دفاعیشان برخوردار نیست، پای از دایره احتیاط بیرون نهادند. و تا پایان بازی ۲ بار دیگر دروازه آمریکا را گشودند تا بهترین نتیجه جام هجدهم را تا پایان این دیدار رقم زده باشند.

حالا چک چشم به ۲ بازی بعدی خود دارد تا با صعود مقتدرانه از گروه، به مراحل بالاتر برسد.

در سوی دیگر میدان، آمریکا تیمی نشان داد که با ترکیبی از بازیکنان جوان و باتجربه، چندان هدفمند نبود؛ شاید هم آنها در گام اول به صخره سختی خوردند. در هر صورت آمریکا که تمام تمریناتش را پشت درهای بسته انجام داده بود و حتی بازی دوستانه‌اش مقابل آنگولا هم در ورزشگاه خالی و بدون پوشش خبری برگزار شد، قصد داشت نیمی ناشناخته اما قدرتمند باشد که فعلاً این امر برای شاگردان آره‌نا میسر نشده است.

از بعد فنی آمریکا حرفی برای گفتن نداشت. این تیم نه برای دفاع کردن وارد زمین شده بود و نه برای حمله و پیروزی. شاید آنها فقط می‌خواستند بازی کنند و این چیزی است که ما در ۲ دوره قبلی تا حدودی شاهد آن بودیم، هر چند آمریکائی‌ها در جام جهانی گذشته با حرف و حدیث‌های بسیار به مراحل بالاتر راه پیدا کردند. در یک نگاه کلی و با حضور تیم‌هائی مثل همین چک، ایتالیا و حتی غنا، آمریکا از کمترین شانس ممکن برای صعود به مرحله بعد برخوردار است. این گمانه‌ای است که دقیقاً عکس آن در مورد چک صادق است. شاگردان کارل بروکنر نشان دادند آن‌قدر پتانسیل دارند که حتی بتوانند تیم قدرتمند ایتالیا را نیز متوقف کنند و این یک نبرد حقیقی در گروه پنجم جام هجدهم است.

بازیکنانی مثل روسیچکی، کولر، یانکولوفسکی، پیتر جک و ندود حکم ستون‌های تیم بروکنر را دارند که تاکتیک‌های حمله و دفاع این مربی سالخورده نیز براساس توانائی‌های این بازیکنان تدوین شده است. بروکنر به‌خوبی می‌داند با استفاده بهینه از قدرت بازیگردانی ندود، توان شگفت‌انگیز کولر و مهارناپذیری روسیچکی می‌تواند قوی‌ترین تیم‌های جام را نیز متوقف کند.



همچنین مشاهده کنید