پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

پیراشکی میگو


پیراشکی میگو

● مواد لازم :
▪ میگوی تمیز شد ه : ۵۰۰ گرم
▪ نخود : ۲۰۰ گرم
▪ پیاز: ۵۰ گرم
▪ پودر کاری : ۳ گرم
▪ پیاز داغ : ۱۰۰ گرم
▪ جعفری ساطوری: ۱۰۰ گرم
▪ گوجه فرنگی: ۱۰۰ گرم ( رب گوجه ۱۵۰ گرم )
▪ فلفل سیاه: ۱ قاشق …

مواد لازم :

میگوی تمیز شد ه :

۵۰۰ گرم

نخود :

۲۰۰ گرم

پیاز:

۵۰ گرم

پودر کاری :

۳ گرم

پیاز داغ :

۱۰۰ گرم

جعفری ساطوری:

۱۰۰ گرم

گوجه فرنگی:

۱۰۰ گرم ( رب گوجه ۱۵۰ گرم )

فلفل سیاه:

۱ قاشق غذا خوری

نمک:

۱۵ گرم

زردچوبه:

۱ قاشق غذا خوری

آبلیمو:

۱ قاشق غذا خوری

زعفران آب شده:

۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

میگوی پاک ، تمیز شده را چرخ کرده ، نخود را نیم پز پوست گرفته و چرخ کرده ، پیاز را نیز پوست گرفته چرخ نموده ، نمک و زردچوبه را نیز اضافه نموده ، مواد را به صورت خمیری در آورده در پیاز داغ ، تفت داده سپس گوجه فرنگی رنده شده یا رب گوجه ، آبلیمو و زعفران را اضافه نموده و برای مدت ده دقیقه روی آتش ملایم تفت داده تا خوب آب آن بخار شود . سپس جعفری ساطوری و فلفل را به آن اضافه نموده و اجاق گاز را خاموش نموده ، مواد داخل پیراشکی را کنار می گذاریم .

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی :

شیر:

۲ لیوان

آرد:

۱ لیوان سرخالی

بیکینگ پودر:

۱ قاشق دسر خوری

طرز تهیه خمیر پیراشکی :

شیر و آرد و تخم مرغ را خوب با همزن بهم زده ، بیکینگ پودر را اضافه نموده و یک مایع روغنی شکل مثل ماست بدست می آید . سپس ماهیتابه نسوز به اندازه ۲۰×۲۰ را چرب نموده مقداری از خمیر آماده را در ماهیتابه می ریزیم که به صورت یک نان نازکی بدست آید که به آن پنکیک میگویند . مایه آماده شده پیراشکی را که قبلاً درست کردیم لای پنکیک ریخته . ( مقدار آن یک قاشق غذا خوری پر می باشد ) بعد هردانه نان را به صورت لوله ای پیچیده و دو سر آن را با مایه باقیمانده چسبانده و در روغن سرخ نموده سپس در دیس چیده و دور آن را با سبزیجات تزئین می نمائیم .



همچنین مشاهده کنید