پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

ساندویچ گوشت و کرفس


ساندویچ گوشت و کرفس

● مواد لازم برای چهار نفر
▪ یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ نصف فنجان هویج خرد شده
▪ یک فنجان پیاز خرد شده
▪ نصف فنجان ساقه کرفس خرد شده
▪ دو حبه سیر خرد شده
▪ نمک
▪ نیم کیلو گوشت چرخ …

مواد لازم برای چهار نفر

یک قاشق مرباخوری روغن زیتون

نصف فنجان هویج خرد شده

یک فنجان پیاز خرد شده

نصف فنجان ساقه کرفس خرد شده

دو حبه سیر خرد شده

نمک

نیم کیلو گوشت چرخ کرده

یک فنجان رب گوجه

یک قاشق مرباخوری سرکه

یک قاشق مرباخوری شکر

کمی پودر میخک

نصف قاشق مرباخوری پودر آویشن

چهار عدد نان همبرگری

طرز تهیه

روغن زیتون را در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس هویج خرد شده را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه در آن حرارت دهید. سپس پیاز خرد شده را با ساقه کرفس به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه دیگر حرارت دهید، سپس سیر له شده را اضافه کرده و برای ۳۰ ثانیه تفت دهید.

در تابه دیگری گوشت را ریخته و با کمی روغن زیتون به خوبی تفت دهید. سپس گوشت سرخ شده را داخل تابه سبزیجات تفت داده شده بریزید و به آن رب گوجه، سرکه، شکر و ادویه (میخک و آویشن) را اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه آن را هم بزنید تا کاملاً جا بیفتد.

از این مخلوط داخل نان همبرگر بریزید و آن را سرو کنید.

[مینا تنهایی]



همچنین مشاهده کنید