پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

همبرگر عدس و گردو


همبرگر عدس و گردو

این همبرگر گیاهی و تند مزه را به همراه برش های گوجه، پیاز قرمز و سس ماست و گشنیز حتما امتحان کنید.

همبرگر عدس و گردو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این همبرگر گیاهی و تند مزه را به همراه برش های گوجه، پیاز قرمز و سس ماست و گشنیز حتما امتحان کنید.

مواد لازم:

گردو ۳/۴ پیمانه

آرد سوخاری ۱/۳ پیمانه

سیر ۳ حبه

پودر زیره ۲ قاشق چای خوری

فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری

نمک یک و نیم قاشق غذاخوری

فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری

عدس ۳/۴ پیمانه

روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۱ عدد بزرگ

طرز تهیه:

1-گردو، آرد سوخاری، سیر، زیره، گشنیز، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز ریخته و بزنید، تا همه ی مواد کاملا پودر شوند.

2-عدس نیم پز و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به سایر مواد اضافه کنید و کمی دیگر بزنید (ولی خیلی خرد نکنید).

3-در کاسه ای بزرگ، تخم مرغ را شکسته و بزنید. ترکیب عدس را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

4-مواد را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. آنها را به شکل توپ های گرد درآورید و با فشار کف دست به پهنای ۲ سانتی متر باز کنید.

5- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را در ماهیتابه ای نچسب گرم کنید. و همبرگرها را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه از هر طرف روی حرارت متوسط رو به پایین بپزید. آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

6-آن ها را در نان همبرگر قرار دهید و به همراه برش های گوجه فرنگی، پیاز قرمز و سس ماست و گشنیز میل کنید.

7-برای تهیه سس ماست و گشنیز، سه چهارم پیمانه ماست، ۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده و ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه را با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

نکات:

1- گردو ها را کمی تفت دهید و بگذارید تا خنک شوند. برای این کار می توانید آن ها را در سینی فر پهن کنید و برای حدود ۱۰ دقیقه تا عطرشان بلند شود، در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

2- می توانید به جای آرد سوخاری از تکه های نان تست شده استفاده کنید.

3- سیرها را خرد کنید.

4- عدس را نیم پز کنید. آن را آبکشی کرده و بگذارید تا خنک شود.



همچنین مشاهده کنید