جمعه, ۱۷ آذر, ۱۴۰۲ / 8 December, 2023
مجله ویستا
محکم کننده ناخن

مواد لازم
نصف فنجان ماست
یک قاشق غذاخوری آب آناناس
یک قاشق غذاخوری شیر
یک قاشق غذاخوری روغن دانه کتان
یک قاشق غذاخوری گلیسیرین
طرز تهیه
گلیسیرین را در یک ظرف شیشه ای ریخته و آن را به مدت پنج دقیقه روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید، سپس شیر و روغن دانه کتان را به آن افزوده و به هم بزنید. محتوی داخل ظرف را به همراه سایر مواد در مخلوط کن ریخته و تا بدست آمدن ترکیبی یکنواخت صبر کنید. این ترکیب قابل نگهداری در محیط یخچال به مدت یک هفته است.
[شادی ستاری]
همچنین مشاهده کنید