شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

لقمه های ترد بوفالوی اتمی!


لقمه های ترد بوفالوی اتمی!

اینکه نام این غذا از کجا آمده است برای ما هم مشخص نیست و با آنکه نام آن چندان جالب نیست، ولی مزه آن فوق العاده است.

مواد لازم:

۱۰ عدد فلفل هالپانو

۱۰ برش ژامبون یا فیله مرغ

۱۰ عدد سوسیس کوچک

۱ فنجان پنیر خامه ای

۱ فنجان پنیر مونتری رنده شده

۱ قاشق چایخوری فلفل

۲ عدد پیازچه، خرد شده

دستور تهیه:

۱. فلفل ها را از طول ببرید. با یک قاشق بافت داخلی و تخم های آن را درآورید. اگر از فلفل دلمه ای استفاده می کنید، بعد از درآوردن تخم ها، آنها را چهار قسمت کنید.

۲. پنیر خامه ای، پنیر مونتری، فلفل و پیازچه های خرد شده را مخلوط کنید. حالا این مخلوط را داخل برش های فلفل بریزید.

۳. حالا سوسیس ها را روی هر کدام از فلفل های پنیردار بگذارید و دور هر کدام از آنها برش های ژامبون با مرغ بپیچید و با خلال دندان محکم کنید.

۴. حالا آنها را ۲ تا ۳ ساعت در دمای ۲۲۵ درجه فارنهایت در فر بپزید یا در تنور حرارت دهید تا ژامبون ها طلایی شوند. سپس آنها را سرو کنید.



همچنین مشاهده کنید