دوشنبه, ۳۱ خرداد, ۱۴۰۰ / 21 June, 2021
مجله ویستا

خوراک نخود و پنیر


● مواد لازم:
- روغن مایع- ۶ قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ و نازک برش زده- یک عدد
- سیر خردشده- ۲ عدد درشت
- فلفل سبز خردشده- یک عدد
- پودر کاری- ۲ قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل-به میزان کافی
- پنیر خردشده …

مواد لازم:

- روغن مایع- ۶ قاشق غذاخوری

- پیاز بزرگ و نازک برش زده- یک عدد

- سیر خردشده- ۲ عدد درشت

- فلفل سبز خردشده- یک عدد

- پودر کاری- ۲ قاشق مرباخوری

- نمک و فلفل-به میزان کافی

- پنیر خردشده به شکل مکعب- ۲۲۵ گرم

- زنجبیل تازه خردشده- یک تکه کوچک

- نخود فرنگی ۴۰۰ گرم

- گوجه فرنگی خردشده- ۶ عدد درشت.

طرز تهیه:

۳ قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه نچسب بریزید و پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی شود. سیر، فلفل و زنجبیل را آسیاب کنید، پودر کاری، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید. در این مرحله گوجه فرنگی خرد شده را همراه دوسوم پیمانه آب به مواد اضافه کنید.پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید کمی غلیظ شود. نخود را به مواد اضافه کنید و تا زمان نرم شدن نخود پخت را ادامه دهید. در ماهیتابه دیگری ۳ قاشق مرباخوری روغن بریزید و پس از داغ شدن، پنیرها را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. پنیر تفت داده را به مواد گوجه فرنگی اضافه کنید و پس از ۲ دقیقه خورشت را خاموش کنید. این خوراک را با نان سرو کنید.



همچنین مشاهده کنید




روزنامه فرهیختگانسایت نامه نیوزخبرگزاری برناخبرگزاری ایرناروزنامه شهروندسایت پارسینهخبرگزاری ایسناروزنامه اعتمادسایت همشهری‌آنلاینروزنامه تعادل