پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

لازانیا با کدو تنبل!


لازانیا با کدو تنبل!

● دستورالعملی برای پخت کدوتنبل
من عاشق کدو تنبل هستم- کدوتنبل یکی از میوه های مورد علاقه من است. مهم نیست کدو تازه باشد یا کنسرو شده ، شما مارمالاد این میوه را هم با هر چیزی می …

دستورالعملی برای پخت کدوتنبل

من عاشق کدو تنبل هستم- کدوتنبل یکی از میوه های مورد علاقه من است. مهم نیست کدو تازه باشد یا کنسرو شده ، شما مارمالاد این میوه را هم با هر چیزی می توانید میل کنید. با نان های شیرین و یا بعد از غذاهای مورد علاقه تان به عنوان دسر میل کنید. کدوتنبل طرز پخت بسیار آسانی هم دارد. ما هم در اینجا به شما علاقمندان کدو یک دستورالعمل جدید آموزش می دهیم.

لازانیا با کدو

مواد لازم برای شش نفر

ـ ۵۵۰ گرم قارچ تازه و خرد شده

ـ یک عدد پیاز کوچک ، خرد شده

ـ ۲/۱ قاشق چایی خوری نمک

ـ ۲ قاشق چایی خوری روغن زیتون

ـ ۱ قوطی کدو کنسرو شده

ـ ۲/۱ فنجان خامه

ـ ۱ قاشق چایی خوری

ـ ۱ برگ خشک شده نعناع

ـ فلفل کوبیده شده

ـ ۹ عدد پاستای خام

ـ ۱ فنجان پنیر کم چرب ریکوتا (ایتالیایی)

ـ ۱ فنجان پنیر مازارلای ایتالیایی (پنیر سفید سفت) ؛ بریده شده

ـ ۴/۳ فنجان پنیر پارمیسان (ایتالیایی)

دستورالعمل

در یک قابلمه کوچک قارچ ، پیاز و یک چهارم نمک را با روغن مخلوط کرده و بگذارید تا سرخ شوند؛ حالا این مایع را کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک ، کدو ، خامه ،‌فلفل ، برگ نعنا و باقیمانده نمک را مخلوط کنید.

۲/۱ فنجان سس کدو را ته ماهیتابه پخش کنید. دو قسمت پاستا را در ظرف گذاشته و حالا دوباره سس کدو را روی پاستا بریزید. حالا مخلوط قارچ تان را اضافه کنید. سپس ۲/۱ فنجان از پنیر ریکوتا ،‌۲/۱ فنجان پنیر مازارلا و ۴/۱ فنجان پنیر پارمیسان را اضافه کنید. دوباره سس کدو و پاستا را روی مخلوط تان بریزید. آنقدر این کارتان را ادامه دهید تا ظرف تان پر شود.

ظرف را با یک ورق آلومینیوم پوشانده و در درجه حرارت ۳۷۵ درجه بمدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزد.پس از ۴۵ دقیقه ظرف را بیرون آورده پنیر پارمیسان را روی آن رنده کرده و پخش کنید. دوباره ظرف را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. حالا ظرف را بیرون آورده و قبل از بریدن بگذارید ده دقیقه ای بماند تا سرد شده تا بتوانید براحتی آن را برش بدهید.



همچنین مشاهده کنید