پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
سالاد ذرت و برنج
تعداد: ۱۰ تا ۱۲ نفر
زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
زمان خنک شدن: یک ساعت
زمان پخت: ۳ دقیقه
مواد لازم
۴ خوشه بلال تازه
یک و نیم پیمانه برنج پخته و سرد شده
۴۵۰ گرم گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده
یک عدد پیاز قرمز کوچک، خلالی برش دهید
یک عدد فلفل چیلی
دو قاشق غذاخوری سرکه برنج
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
کمی سس سالاد
طرز تهیه
۱. دانه های ذرت را با چاقو جدا کنید و آنها را بشویید. درون آب و نمک آنها را حدود سه دقیقه بپزید. آبکش کنید و کناری بگذارید تا سرد شوند.
۲. برنج پخته شده، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید. آنها را روی ذرت داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید.
۳. سرکه و روغن زیتون را اضافه کنید. سپس، نمک و فلفل بزنید تا طعم بگیرند. سپس سرو کنید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا دولت رهبر انقلاب کارگران حجاب پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم
کنکور سیل فضای مجازی شهرداری تهران تهران سلامت پلیس فراجا اصفهان قتل وزارت بهداشت قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو چین قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی بازار خودرو ایران خودرو سایپا بورس تورم
مهران مدیری سریال تلویزیون کتاب تئاتر سینمای ایران رادیو شعر سینما انقلاب اسلامی فیلم سینمایی
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه فرهنگیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا فلسطین روسیه جنگ غزه طوفان الاقصی اوکراین عملیات وعده صادق ترکیه اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال بازی تراکتور تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید بارسلونا لیگ برتر
هوش مصنوعی مریخ ناسا فیلترینگ تسلا تبلیغات ایلان ماسک اپل وزیر ارتباطات فناوری نخبگان سامسونگ
سلامت روان داروخانه دوش گرفتن یبوست