پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

سالاد ذرت و برنج


سالاد ذرت و برنج

دانه های ذرت را با چاقو جدا کنید و آنها را بشویید. درون آب و نمک آنها را حدود سه دقیقه بپزید. آبکش کنید و کناری بگذارید تا سرد شوند.

تعداد: ۱۰ تا ۱۲ نفر

زمان تهیه: ۲۰ دقیقه

زمان خنک شدن: یک ساعت

زمان پخت: ۳ دقیقه

مواد لازم

۴ خوشه بلال تازه

یک و نیم پیمانه برنج پخته و سرد شده

۴۵۰ گرم گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده

یک عدد پیاز قرمز کوچک، خلالی برش دهید

یک عدد فلفل چیلی

دو قاشق غذاخوری سرکه برنج

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

کمی سس سالاد

طرز تهیه

۱. دانه های ذرت را با چاقو جدا کنید و آنها را بشویید. درون آب و نمک آنها را حدود سه دقیقه بپزید. آبکش کنید و کناری بگذارید تا سرد شوند.

۲. برنج پخته شده، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید. آنها را روی ذرت داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید.

۳. سرکه و روغن زیتون را اضافه کنید. سپس، نمک و فلفل بزنید تا طعم بگیرند. سپس سرو کنید.



همچنین مشاهده کنید