پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

برای خانم‌هایی که از سرطان می‌ترسند


برای خانم‌هایی که از سرطان می‌ترسند

● برای آن‌که سرطان سراغ دستگاه گوارش شما نیاید
۱. آب سیب
روزی ۲ لیوان آب تازه این میوه می‌تواند خطر مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد. مطالعات نشان داده به دلیل وجود میزان …

برای آن‌که سرطان سراغ دستگاه گوارش شما نیاید

۱. آب سیب

روزی ۲ لیوان آب تازه این میوه می‌تواند خطر مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد. مطالعات نشان داده به دلیل وجود میزان بالای آنتی‌اکسیدان در آب سیب، مصرف روزانه ۲ لیوان آب سیب ۴۰درصد از ریسک این سرطان را کم می‌کند.

۲. سیر

اگر روزی ۲ بار، چه به صورت پخته و چه خام، سیر میل کنید، ترکیبات قوی گوگرد که در سیر وجود دارند به از بین رفتن سرطان روده و معده و همین‌طور برخی انگل‌های گوارشی کمک می‌کند.

یک سپرمحافظتی برای پوست شما

۳. سیب‌زمینی شیرین

این سیب‌زمینی‌ها وقتی می‌رسند به رنگ نارنجی درمی‌آیند. سیب‌زمینی‌های شیرین که سرشار از آنتی‌اکسیدانی به نام بتاکاروتن هستند را جایگزین سیب‌زمینی‌های معمولی کنید تا سیستم دفاعی خود را در برابر سرطان پوست و دهان افزایش دهید.

۴. هندوانه

میزان فراوان لیکوپن(آنتی‌اکسیدانی که در میوه‌های قرمزرنگ یافت می‌شود)، سبب بالا بردن SPF طبیعی پوست شما می‌شود، یعنی یک سپر محافظتی برای پوست شما ایجاد می‌کند. این آنتی‌اکسیدان ضدپیری و ضدسرطان است اما توجه داشته باشید که این ماده را به‌عنوان جایگزین ضدآفتاب در نظر نگیرید یعنی صرفا نقش آن کمکی است و حتما باید در کنار مصرف هندوانه هر روز به میزان کافی ضدآفتاب مناسب هم به پوست‌تان بزنید.

معجزه امگا۳

۵- نان سبوس‌دار

خوردن فیبر فراوان می‌تواند خطر مبتلا شدن به سرطان سینه را تا ۴۰درصد پایین آورد به علاوه مصرف روزی ۲۵ گرم نان سبوس‌دار احتمال سرطان روده را تا ۲۵درصد کاهش می‌دهد. شما می‌توانید با خوردن نان مناسب از ۲ سرطان فرار کنید.

۶. ماهی قزل‌آلا

به‌طور حتم خوردن ماهی‌های کباب‌شده و ماهی‌های چرب ۳ بار در هفته به دلیل مقدار بالای امگا۳ و ویتامین D موجود در آن، قادر است خطر مبتلا شدن زنان به سرطان سینه را به میزان زیادی کاهش دهد. در جوامعی که ماهی بخش اصلی رژیم غذایی است بروز سرطان سینه کمتر است.

برای آن‌که پوست‌تان سرطانی نشود

۷. نارنگی

خود این میوه ترکیبات سمی ضدسلول‌های سرطانی دارد اما میزان این ترکیبات در پوست این میوه بسیار بیشتر است. پس سعی کنید پوست رنده شده نارنگی را به سوپ‌ها و سس‌ها اضافه کنید.

۸. نخود

غذای هوموس که مخصوص کشورهای عربی است را حتما امتحان کنید. نخود، لوبیا و عدس مواد پلی فنل و لیگنانز دارند که هر ۲ این مواد می‌توانند رشد تومورهای سرطانی را کند کنند.‌

۹. زردچوبه

تست‌های آزمایشگاهی بیانگر این است که این ادویه سلول‌های سرطانی را از بین می‌برد زیرا آزمایش‌های انجام گرفته روی‌ موش‌های آزمایشگاهی نشان داده است که مصرف زردچوبه انتشار سلول‌های سرطان سینه و دستگاه گوارش را متوقف کرده است.



همچنین مشاهده کنید