جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
املت وترون
روش جدیدی از پخت تخممرغ که شاید فقط در بعضی از کشورها مورد استفاده قرار میگیرد را در این دستور به شما ارائه میدهم تا دریچهای تازه به سوی دنیای تخممرغ باز کنید. تا به حال تخممرغ را آبپز کردهاید؟ نکته بسیار مهم در زمینه پخت تخممرغ تازه بودن آن است چون تازه بودن کمک به خوشمزهتر شدن و خوشفرم شدن آن میکند. شما میتوانید با شکستن تخممرغ درون یک کاسه متوجه رنگ و تازگی آن شوید.
مواد لازم برای ۲نفر:
تخممرغ: ۴ عدد
کره: مقداری
نان تست: چند تکه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
از یک قابلمه پهن متوسط که با آبجوش پر شده است برای شروع استفاده کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. کمی نمک داخل آب در حال جوش بریزید. ۴ عدد تخممرغ را به صورت تکتک داخل یک کاسه بشکنید و تخممرغها را درون قابلمه آبجوش بیندازید. این کار را برای بقیه تخممرغها نیز انجام دهید. در همان لحظه تخممرغها به طرز شگفتانگیزی پخته میشوند. درست است که کمی نامرتب به نظر میآید ولی هنگام سرو همه چیز درست میشود (که زمان پخت تخممرغ بهاندازه و زمان بیرون آوردن آن از یخچال بستگی دارد) و حداقل زمان پخت ۲ دقیقه و حداکثر آن ۴ دقیقه است. پس از گذشت زمان مشخص با یک قاشق فلزی سریع آن را از آب خارج کنید و سفیده تخممرغ را روی زرده بکشید تا شکل جالبی که از آن به دست میآید را ببینید. شکل بقچهمانند تخممرغ، قطعا شما را جذب میکند. تخممرغهای پخته شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا آب آن گرفته شود و بعد برای سرو روی نان تست کره زده شده قرار دهید و بعد مقداری نمک و کمی فلفل سیاه روی آن بپاشید و از خوردن آن لذت ببرید.