جمعه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۰ / 14 May, 2021
مجله ویستا

پِنه با میگو


این روزها پاستا غذای باکلاس ها محسوب می شود. پاستاها اسم های مختلفی دارند. در این مطلب طرز تهیه پنه با میگو را برایتان آموزش داده ایم. آماده کنید و کلی کلاس بگذارید.

این روزها پاستا غذای باکلاس ها محسوب می شود. پاستاها اسم های مختلفی دارند. در این مطلب طرز تهیه پنه با میگو را برایتان آموزش داده ایم. آماده کنید و کلی کلاس بگذارید.

مواد لازم:

کره 90 گرم

قارچ خردکرده 150 گرم

میگوی پوست‌کنده 250 گرم

پنیر پارمزان رنده‌ کرده 75 گرم

پاستای پنه 250 گرم

ریحان تازه برای تزئین چند شاخه

مواد لازم سس بشامل:

کره 25 گرم

آرد 25 گرم

شیر 300 میلی‌لیتر

جوز هندی یک‌چهارم قاشق چایخوری

فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

1-سس بشامل را درست کنید و آن را گرم نگاه دارید. سپس نیمی از کره را در تابه بریزید، قارچ را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود.

2-آن‌گاه نمک و فلفل بیفزائید. اکنون میگو را اضافه نمائید و شعله‌ی اجاق را زیاد کنید تا میگو بپزد و گرم شود.

3-آن‌گاه شعله را کم کنید و نیمی از پنیر را بیفزائید و چاشنی بزنید.

4-در همین حین، پاستا را در آب نمک جوشان بپزید تا نرم شود اما همچنان شکل خود را حفظ نماید.

5-سپس آن را در صافی بریزید تا آبش گرفته شود.

6-سس بشامل، و بقیه‌ی پنیر را به پاستا بیفزائید. حالا یک‌سوم پاستا را در ظرف نسوزی- که کف آن کره مالیده‌اید- بریزید و نیمی از مخلوط قارچ را در آن پخش کنید.

7-این لایه‌ها را دوباره تکرار کنید و در پایان، لایه‌ی پاستا را بریزید. روی ماکارونی سس بشامل بریزید.

8-بقیه‌ی کره را در تابه گرم کنید و هنگامی که کمی رنگ گرفت، آن را روی مواد بریزید.

9-این غذا را در فری که از پیش با دمای، 200 درجه‌ی سانتیگراد یا 440 درجه‌ی فارنهایت و یا شماره‌ی 6 گرم کرده‌اید، قرار دهید به مدت 20 دقیقه بپزید تا به رنگ طلائی درآید.

طرز تهیه‌ی سُس بشامل:

1-کره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ بدهد.

2-سپس شیر را به تدریج بیفزائید و پیوسته سس را هم بزنید. در پایان جوز و فلفل را به سس اضافه کنید.



همچنین مشاهده کنید




روزنامه جمهوری اسلامیسایت رویداد 24خبرگزاری اسپوتنیکروزنامه همشهریروزنامه ایرانسایت نامه نیوزسایت فراروروزنامه اعتمادسایت شفقناسایت اقتصادنیوز