شنبه, ۲۹ خرداد, ۱۴۰۰ / 19 June, 2021
مجله ویستا

کلم سرخ شده


● مواد لازم برای دو نفر
▪ یک و نیم عدد گل کلم (گل های آن را از هم جدا کنید)
▪ چهار قاشق چایخوری روغن زیتون
▪ سه حبه سیر (خرد شده)
▪ نصف فنجان پودر کنجد
▪ یک عدد لیموترش بزرگ
▪ نمک و فلفل …

مواد لازم برای دو نفر

یک و نیم عدد گل کلم (گل های آن را از هم جدا کنید)

چهار قاشق چایخوری روغن زیتون

سه حبه سیر (خرد شده)

نصف فنجان پودر کنجد

یک عدد لیموترش بزرگ

نمک و فلفل سیاه

یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز

یک قاشق چایخوری مخلوط ادویه

دانه کنجد

لیموترش (برای تزئین)

طرز تهیه

فر را از قبل با درجه حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده و سپس گل کلم ها را به همراه دو قاشق چایخوری روغن زیتون، نمک، فلفل و دانه کنجد به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا رنگ آن کمی قهوه ای شود.

در مدت زمانی که گل کلم ها پخته می شوند، برای تهیه سس دو قاشق چایخوری روغن زیتون را درون قابلمه ریخته پودر کنجد، آب لیمو، نمک، فلفل، زیره و مخلوط ادویه را به آن بیفزایید و سپس آنها را کاملاً با هم مخلوط کنید. گل کلم ها را گرم و به همراه سس میل کنید.

[نگار نجار]



همچنین مشاهده کنید




سایت انتخابروزنامه سازندگیسایت دیپلماسی ایرانیسایت الفسایت رویداد 24سایت آفتاب نیوزسایت خبرآنلاینخبرگزاری اسپوتنیکسایت اقتصادنیوزروزنامه توسعه ایرانی