چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا
طبخ غذا در ظروف مسی، آری یا خیر ؟!
برای جبران کمبود خون و پیشگیری از ورود میکروب به غذا از ظروف مسی برای طبخ غذا استفاده شود.
جیره غذایی طبیعت بدن در روز برای دریافت آهن حدود ۱۵میلی گرم است که از این مقدار حدود ۱۰ درصد آن از طریق روده ها جذب می شود.
به عبارت دیگر، روزانه کمتر از یک میلی گرم آهن از بدن دفع می شود و با توجه به محدودیت متابولیسم آهن، چنانچه بیماری درجریان یک خونریزی مزمن، روزانه حدود چهار میلی لیتر خون از دست بدهد، دچار کم خونی می شود.
تنگی نفس، تپش قلب و درد قفسه سینه از مهم ترین علایم کم خونی است، طبخ غذا در ظروف مسی، تاثیر بسزایی درجبران کمبود خون در بدن دارد.
یون آزاد شده از ظروف مسی هنگام طبخ وارد غذا می شود و در نتیجه انسان، احساس نشاط و انرژی فوق العاده ای می کند.
دکتر گودرز وحدتی
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران رهبر انقلاب کارگران پاکستان حجاب دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی مجلس دولت سیزدهم رئیس جمهور
شهرداری تهران تهران کنکور سیل هواشناسی پلیس سلامت فراجا فضای مجازی قوه قضاییه وزارت بهداشت قتل
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو بورس سایپا تورم قیمت سکه
ترانه علیدوستی کتاب تلویزیون سریال سینمای ایران تئاتر رادیو شعر سینما فیلم سینمایی انقلاب اسلامی مهران مدیری
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین اتحادیه اروپا عملیات وعده صادق حماس طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران تراکتور رئال مادرید بارسلونا سپاهان
هوش مصنوعی فیلترینگ تسلا تبلیغات عیسی زارع پور وزیر ارتباطات ایلان ماسک موبایل ناسا فناوری اپل نخبگان
سلامت روان داروخانه پیری دوش گرفتن کاهش وزن افسردگی یبوست