پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مرغ چیمی چوری به همراه سیب زمینی و پیاز
چیمی چوری یک نوع سس است که برای گوشت های گریل شده مورد استفاده قرار می گیرد. این سس در واقع آرژانتینی است و دو نوع سبز و قرمز دارد ( بستگی دارد چه موادی استفاده کنید ). برای درست کردن این غذا، یک مرغ را به چهار قسمت تقسیم کنید. اجازه دهید هر کسی بخش مورد علاقه خودش را بخورد. مرغ با پوست باشد یا بدون پوست فرقی نمی کند اما اگر می خواهید طعم سس، بیشتر در غذا حفظ شود پوست مرغ را جدا نکنید. در غذایی که امروز آموزش آن را می خوانید تمام درشت مغذی ها (پروتئین، کربوهیدرات، چربی سالم ) به کار رفته است. این روش جدید طبخ مرغ را مطمئنا دوست خواهید داشت.
مواد لازم:
یک دوم فنجان موسیر خرد شده
یک سوم فنجان گشنیز تازه خرد شده
یک چهارم فنجان روغن زیتون
یک چهارم فنجان سرکه انگور قرمز
یک و یک دوم قاشق چای خوری نمک
سه چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
یک مرغ کامل که به چهار قسمت تقسیم شده باشد ( حدود یک کیلو و هشتصد گرم )
یک قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
450 گرم سیب زمینی های کوچک که به چهار قسمت تقسیم شده باشند.
دو عدد پیاز قرمز کوچک که برش های آن خرده باشند.
برگ گشنیز
طرز تهیه:
1-فر را تا دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید، یک سینی مخصوص فر را با فویل بپوشانید.
2-موسیر، گشنیز، 2 قاشق غذا خوری روغن، 2 قاشق غذا خوری سرکه، یک قاشق چای خوری نمک و فلفل قرمز را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید. با احتیاط پوست را از روی گوشت مرغ جدا کنید، ترکیب گشنیز را با برس به صورت مساوی روی گوشت بکشید، دوباره پوست مرغ را روی آن برگردانید.
3-یک قاشق غذا خوری روغن را روی ماهی تابه که آماده کردید بریزید، پودر فلفل قرمز و سیب زمینی را اضافه کنید، آن ها را به هم بزنید تا خوب آغشته شوند. پیاز را به ماهی تابه اضافه کنید، با یک قاشق غذا خوری روغن و یک دوم قاشق چای خوری نمکی که مانده روی آن بریزید. چهار قسمت مرغتان را بچینید، طوری که قسمت دارای پوست مرغ رو به بالا باشد. آن را به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که مرغ کامل بپزد در دمای 425 درجه فارنهایت بپزید. مرغ را روی تخته برش قرار دهید، اجازه دهید 5 دقیقه بماند. پوست را از روی سینه جدا کنید و دور بیندازید. سینه مرغ را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
4-کباب کن فر را با بالاترین درجه گرم کنید.ماهی تابه به همراه سبزیجات را به فر بازگردانید، به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات خامه ای شوند آنها را بپزید. مرغ را به ماهی تابه بازگردانید. دو قاشق غذاخوری سرکه باقی مانده را رویش بریزید و در پایان نیز برگ های گشنیز را روی آن بریزید.
اطلاعات تغذیه ای:
موادی که در این دستور پخت آمده است برای 6 وعده می باشد، هر وعده شامل 116 گرم مرغ و یک فنجان سبزیجات می باشد.
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا می باشد.
کالری: 355
چربی در یک وعده: 14.4 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 2.5 گرم
چربی غیراشباع در یک وعده: 8.7 گرم
چربی دارای حلقه های غیراشباع در یک وعده: 2.2 گرم
پروتئین در یک وعده: 38 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 17 گرم
فیبر در یک وعده: 3 گرم
کلسترول در یک وعده: 113 گرم
آهن در یک وعده: 3 میلی گرم
سدیم در یک وعده: 628 میلی گرم
کلسیم در یک وعده: 39 میلی گرم
قند در یک وعده: 3 گرم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی امام خمینی سریلانکا حجاب دولت پاکستان کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی
کنکور هواشناسی سیل تهران اینترنت سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس فراجا قتل سازمان هواشناسی قوه قضاییه
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو دلار بانک مرکزی بازار خودرو ارز قیمت سکه ایران خودرو سایپا تورم
تلویزیون فیلم سحر دولتشاهی سینمای ایران ترانه علیدوستی مهران مدیری کتاب شعر تئاتر سینما صدا و سیما رادیو
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا روسیه جنگ غزه چین طوفان الاقصی اتحادیه اروپا اوکراین ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور بارسلونا رئال مادرید والیبال
هوش مصنوعی ناسا مریخ انرژی اپل فیلترینگ فناوری تبلیغات همراه اول ایلان ماسک
سلامت روان استرس داروخانه پیری سرکه سیب دوش گرفتن