جمعه, ۱۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 28 February, 2025
مجله ویستا

جوانه ها سرشار از املاح و ویتامین


جوانه ها سرشار از املاح و ویتامین

جوانه ها یکی از مغذی ترین مواد غذایی به شمار می آید. جوانه های ترب، یونجه، شبدر، دانه سویا، کلم بروکلی، گندم، جو، حبوبات منبع عالی پروتئین و ماده مغذی است که برای حفظ سلامت مفید …

جوانه ها یکی از مغذی ترین مواد غذایی به شمار می آید. جوانه های ترب، یونجه، شبدر، دانه سویا، کلم بروکلی، گندم، جو، حبوبات منبع عالی پروتئین و ماده مغذی است که برای حفظ سلامت مفید است. افراد بزرگسال می توانند روزی ۱۰۰ گرم و کودکان کمتر از این مقدار مصرف کنند.

خواص جوانه ها:

جوانه ها حاوی ویتامین K، B۶، B۱، C، A ، آهن، فسفر، منیزیم، پتاسیم، منگنز، کلسیم، فیبر، فولات و اسیدهای چرب امگا ۳ است. ویتامین A موجود در لوبیا با جوانه زدن آن ۸ برابر افزایش می یابد.

به هنگام پخت، مقداری از مواد مغذی موجود در غذا از بین می رود. مصرف جوانه ها راه مناسبی برای دریافت کامل این مواد است.

افزودن جوانه به رژیم غذایی، پروتئین لازم را تامین می کند.

از آن جا که هضم جوانه آسان است، مصرف آن به افرادی که از ناراحتی گوارشی و نفخ رنج می برند توصیه می شود.

بالا بودن فیبر و پایین بودن کالری موجود در جوانه ها به طور مؤثری در کاهش وزن تاثیر دارد.

جوانه دارای مولکول اکسیژن است که برای سلامت سلول ها لازم است. غذاهای غنی از اکسیژن، ویروس ها را از بدن دور نگه می دارد و باکتری ها را نیز از بین می برد.