پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

ماهی لقمه


ماهی لقمه

● مواد لازم:
▪ روغن مایع- کمی
▪ خرده نان- نصف پیمانه
▪ برشتوک سبوس دار- یک پیمانه
▪ پودر لیمو و فلفل سیاه- یک قاشق مرباخوری
▪ پودر سیر- نصف قاشق مرباخوری
▪ نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم:

روغن مایع- کمی

خرده نان- نصف پیمانه

برشتوک سبوس دار- یک پیمانه

پودر لیمو و فلفل سیاه- یک قاشق مرباخوری

پودر سیر- نصف قاشق مرباخوری

نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری

آرد- نصف پیمانه

سفیده تخم مرغ- ۲ عدد بزرگ

فیله ماهی- نیم کیلو

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.

سینی سیم دار را که کمی چرب شده است، روی سینی فر قرار دهید. خرده نان، برشتوک، پودر لیمو و فلفل، سیر و نمک را آسیاب کنید تا به شکل پودر در بیاید. سپس آن را در یک ظرف گود خالی کنید. در یک ظرف آرد و در ظرف دیگر سفیده تخم مرغ را که کمی زده شده است بریزید. فیله ماهی نازک برش زده را ابتدا در آرد، تخم مرغ و سپس در خرده نان و برشتوک آسیاب شده بغلتانید و در سینی بچینید. ماهی را تا زمانی که روی آن طلایی شود، بپزید.



همچنین مشاهده کنید