چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

ترشی گل کلم ۱


ترشی گل کلم ۱

گل کلم  :  ۲۰۰۰ گرم
نعناع  :  ۱۰۰۰ گرم
سیر  :  ۵۰۰ گرم
سرکه  :  ۱ لیتر
نمک  :   قدری

نعناع را به‌دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم و خشک می‌کنیم. بعد سیر را پوست می‌کنیم و با نعناع از چرخ رد می‌کنیم، …

گل کلم  :  ۲۰۰۰ گرم

نعناع  :  ۱۰۰۰ گرم

سیر  :  ۵۰۰ گرم

سرکه  :  ۱ لیتر

نمک  :   قدری

نعناع را به‌دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم و خشک می‌کنیم. بعد سیر را پوست می‌کنیم و با نعناع از چرخ رد می‌کنیم، سپس شیشه مناسبی را انتخاب می‌نمائیم و یکی دو ردیف گل کلم و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن می‌ریزیم و باز مقداری گل کلم و بعد نعناع و سیر کمی نمک می‌ریزیم و به‌همین ترتیب شیشه را پر می‌کنیم و بعد روی مواد مزبور را سرکه می‌ریزیم به‌طوری که روی گل کلم‌ها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود، ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالا تر خواهد داشت.



همچنین مشاهده کنید