چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

سالاد قارچ‌


● مواد لازم‌:
▪ سینه‌ مرغ‌: ۱ عدد
▪ نمك‌: به‌ مقدار كافی‌
▪ پیاز: دو عدد متوسط
▪ هویج‌: ۵ عدد متوسط
▪ لیمو ترش‌: ۱ عدد
▪ فلفل‌ دلمه‌ای‌: ۱ عدد بزرگ‌
▪ مواد لازم‌ برای‌ تهیه‌ سس‌
▪ جعفری‌ …

مواد لازم‌:

سینه‌ مرغ‌:

۱ عدد

نمك‌:

به‌ مقدار كافی‌

پیاز:

دو عدد متوسط

هویج‌:

۵ عدد متوسط

لیمو ترش‌:

۱ عدد

فلفل‌ دلمه‌ای‌:

۱ عدد بزرگ‌

مواد لازم‌ برای‌ تهیه‌ سس‌

جعفری‌ تازه‌:

۱ قاشق‌ غذاخوری‌

سس‌ سالاد:

۲ قاشق‌ غذاخوری‌

ماست‌:

۱ پیمانه‌

نمك‌ و فلفل‌:

به‌ مقدار كافی‌

طرز تهیه‌:

سینه‌ مرغ‌ را شسته‌ و پیاز را پس‌ از پوست‌ كردن‌به‌ ۴ قسمت‌ تقسیم‌ كنید بعد با یك‌ لیوان‌ آب‌ ونمك‌، سینه‌ مرغ‌ را بگذارید بپزد بعد از پختن‌، ازظرف‌ بیرون‌ آورده‌ و می‌گذارید آب‌ مرغ‌ گرفته‌شود سپس‌ مرغ‌ را باریك‌ خرد می‌كنید. قارچ‌ها راتمیز كرده‌ بعد هویج‌ها و فلفل‌ دلمه‌ای‌ها را هم‌شسته‌ و بعد به‌ شكل‌ حلقه‌ و خلال‌ در آورید.

طرز تهیه‌ سس‌:

جعفری‌ها را پس‌ از شستن‌ خرد كنید البته‌مقداری‌ را برای‌ تزیین‌ نگه‌ دارید سپس‌ سس‌ وماست‌ را با هم‌ مخلوط كرده‌ و به‌ آن‌ نمك‌ و فلفل‌هم‌ اضافه‌ كنید. قارچ‌ها، هویج‌، فلفل‌ دلمه‌ای‌ ومرغ‌ را در ظرفی‌ بزرگ‌ با هم‌ مخلوط كنید. روی‌آنها سس‌ ریخته‌ و تمام‌ مواد سالاد را با هم‌ مخلوطكنید و در ظرف‌ مخصوص‌ برای‌ سرو ریخته‌ و باجعفری‌ آن‌ را تزیین‌ كنید.



همچنین مشاهده کنید