پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

گل آرائی با طعم میوه


گل آرائی با طعم میوه

● مواد لازم
▪ یک شاخه ارکیده سفید
▪ چند شاخه ارکیده سیمبیدیو
▪ شاخه‌هایی از علف‌های سبز خودرو
▪ مقداری گیلاس قرمز
▪ گلدان پایه‌بلند سفالی یا پلاستیکی
▪ سیم فلزی
▪ اسفنج گل‌آرایی
▪ …

مواد لازم

یک شاخه ارکیده سفید

چند شاخه ارکیده سیمبیدیو

شاخه‌هایی از علف‌های سبز خودرو

مقداری گیلاس قرمز

گلدان پایه‌بلند سفالی یا پلاستیکی

سیم فلزی

اسفنج گل‌آرایی

مقداری خزه

طرز ساخت:

گلدان را با اسنفج گل‌آرایی پر کرده، روی آن را با خزه ی زیاد بپوشانید. شاخه ارکیده سفید را در مرکز گلدان قرار دهید، طوری که امتداد آن بیرون ظرف و رو به پایین باشد. شاخه‌های سیمبیدیوم را کوتاه کرده، همراه با علف‌های سبز در اسفنج فرو کنید و به آن‌ها شکل دهید. دم گیلاس‌ها را به صورت دوتایی با سیم فلزی به هم ببندید و سیم را در ردیف پایین، زیر گل‌ها در اسنفج فشار دهید. مراقب باشید که سیم‌های فلزی را کاملاً مخفی کنید.

ترکیب رنگی متفاوتی به کار ببرید؛ به این ترتیب که از شاخه‌های گل سیمبیدیوم سفید و زرد در کنار یکدیگر استفاده کنید و گیلاس‌هایی که به سیم فلزی متصل شده‌اند، لابه‌لای گل‌ها جلوه‌گری ‌کنند. در این ترکیب از گیلاس سفید نیز می‌توان استفاده کرد.

ظرفی پایه‌دار و نقره‌ای رنگ، مانند قندان را انتخاب کنید و بخش بلورین آن را کنار بگذارید. یک گل رز صورتی بزرگ را با کاسبرگ آن درون ظرف قرار دهید طوری که خود گل شکل یک پیاله را پیدا کند. اگر لازم بود مرکز گل را با فشار ملایم دست باز‌تر نموده، درون آن را با گیلاس‌های سالم و تازه پر کنید. در آخر، یک شاخه ارکیده سیمبیدیوم سفید نیز بر روی گیلاس‌ها بگذارید. این طرح زیبا برای پذیرایی از مهمانان عصرانه، در فضای باز یا در محیط خانه، بسیار مناسب است و از خوش سلیقگی شما حکایت دارد.

http://www.hoonar.blogfa.com/۸۶۱۱۲.aspx



همچنین مشاهده کنید