جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

موله مرغ


موله مرغ

● مواد لازم :
▪ روغن : ۱ قاشق غذا خوری روغن
▪ هویج : ۴ عدد بزرگ، پوست‌کنده و خردشده
▪ ساقه کرفس : ۴ عدد ،خردشده
▪ پیاز کوچک : ۱ عدد درشت ،خردشده
▪ مرغ کامل : (حدود ۱۸۰۰ گرم)، پاک‌کرده ، بدون …

مواد لازم :

روغن :

۱ قاشق غذا خوری روغن

هویج :

۴ عدد بزرگ، پوست‌کنده و خردشده

ساقه کرفس :

۴ عدد ،خردشده

پیاز کوچک :

۱ عدد درشت ،خردشده

مرغ کامل :

(حدود ۱۸۰۰ گرم)، پاک‌کرده ، بدون چربی‌های اضافه و شسته

کشمش :

۲/۱ فنجان

چیپس تورتیا :

۱۵۰ گرم ، خردشده

طرز تهیه :

روغن را در قابلمه‌ای بزرگ داغ کنید. هویج، کرفس، و پیاز را توی آن بریزید و تفت دهید تا نرم شود (حدود ۳ دقیقه).

بعد مرغ کامل را اضافه کنید.

به جوش بیاورید و بعد شعله را کم کنید.

در ظرف را ببندید و حدود یک ساعت یا تا زمانی که مرغ کاملاً بپزد بخارپز کنید.

مرغ را بیرون بیاورید و بگذارید کمی خنک شود. گوشت آن را از استخوان جدا کنید و گوشت‌ها را دوباره توی قابلمه بریزید.

کشمش و چیپس را هم به مواد دیگر توی قابلمه اضافه کنید. حسابی گرم کنید. ۵ دقیقه دیگر هرازگاهی هم بزنید



همچنین مشاهده کنید