شنبه, ۴ تیر, ۱۴۰۱ / 25 June, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه بستنی انبه


مواد لازم بستنی انبه

انبه خردشده 800 گرم
شیر عسلی 400 گرم
خامه 300 میلی لیتر
شیر 250 میلی لیتر
هل خرد شده 8 عدد
میوه های استوایی به میزان لازم برای سرو


طرز تهیه بستنی انبه


طرز تهیه بستنی انبه

    در یک قالب مستطیلی لوف به اندازه 11×21 سانتی متر 2 لایه سلفون بیاندازید به طوری که اطراف آن از قالب بیرون باشد.
    خامه، شیر و هل را در ظرفی روی حرارت متوسط مخلوط و حرارت دهید تا به دمای جوش برسند.
    سپس آنها را از روی حرارت بردارید و به مدت 30 دقیقه اجازه دهید تا خنک شوند و مزه و عطر هل با شیر درآمیزد.
    در همین فاصله انبه ها را در مخلوط کن بریزید و آنها را تا زمانی که یکنواخت شوند با هم ترکیب کنید.
    مخلوط خامه را در ظرفی از صافی عبور دهید تا هل ها جدا شوند, هل را با قاشق روی صافی فشار دهید تا عصاره ان وارد مخلوط شود. سپس شیر عسلی را به مخلوط خامه اضافه کنید. این مخلوط را با همزن برقی به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود هم بزنید.
    بعد از آن انبه ها را اضافه کنید و مخلوط را در قالب پوشیده شده با سلفون بریزید و روی آن  را با سلفون آویزان از قالب ببندید. قالب را به مدت یک شب و یا تا زمانی که خودش را بگیرد در فریزر قرار دهید.
    10 دقیقه قبل از این که بستنی را سرو کنید آن را از فریزر بیرون آورید و در یک ظرف برگردانید و پلاستیک را از آن جدا نمایید.
    روی بستنی را با میوه های استوایی تزیین کنید.
 


طرز تهیه بستنی انبه

نکات تکمیلی در مورد بستنی انبه

بستنی انبه جزو دسر - انواع بستنی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
بستنی انبه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه بستنی انبه


همچنین مشاهده کنید





سایت برترینهاروزنامه شرقسایت تاپ نازسایت اقتصادنیوزسایت اقتصاد 24سایت مثلث آنلاینسایت فرادیدسایت مجله شبکهروزنامه شهروندروزنامه ابتکار