چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سوشی استیک


 مواد لازم برای سوشی استیک

 
برنج سوشی :¼ 1 پیمانه
سس گورگنزولا :¼ پیمانه
کره باربکیوی کبابی شده :2 قاشق غذاخوری
مارچوبه کبابی شده :4 عدد
استیک کبابی شده :180 گرم
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 

طرز تهیه سوشی استیک
 
 
طرز تهیه سوشی استیک
 
داخل یک کاسهٔ بزرگ، برنج و سس گورگنزولا را می ریزیم (می توانید از پنیر بلوچیز یا پنیر خامه ای هم استفاده کنید) و آنها را آن قدر مخلوط می کنیم تا به حالت خمیری و یک دست شود.
استیک های پخته شده را به قطعات 30 در 1.5 سانتیمتری خرد می کنیم.
مارچوبه های کبابی را نیز هر یک، به سه قسمت تقسیم می کنیم.
از مخلوط برنج، به اندازه یک قاشق غذا خوری پر بر می داریم و آن را به شکل یک استوانه در می آوریم.
تمام مواد مخلوط برنج را به همین صورت شکل می دهیم تا حدوداً 12 عدد استوانه درست شود.
روی هر استوانه، مقداری کره و یک قطعه مارچوبه می گذاریم و هر یک را کاملاً فشرده می کنیم تا مواد به مخلوط برنج بچسبند.
استوانه ها را به مدت 10 دقیقه داخل یخچال می گذاریم تا کاملاً خود را بگیرند.
دورِ هر استوانه، یک قطعه از برش های استیک را می پیچیم.
سوشی های آماده را داخل ظرف مناسب می چینیم و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار کرده و سرو می کنیم.
 

طرز تهیه سوشی استیک
نکات تکمیلی در مورد سوشی استیک

سوشی استیک جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
سوشی استیک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سوشی استیک


همچنین مشاهده کنید