دوشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۰ / 24 January, 2022
مجله ویستا

مربای پوست نارنج | طرز تهیه مربای پوست نارنج


مواد لازم برای مربای پوست نارنج


    خلال پوست نارنج خشک 100 گرم
    شکر یک کیلو
    آب لیمو دو قاشق غذاخوری


مربای پوست نارنج | طرز تهیه مربای پوست نارنج

طرز تهیه مربای پوست نارنج

   خلال نارنج ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.
    مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
    خلال ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.
    سپس خلال ها را در آب کش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای 4 تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی خلال ها گرفته شود.
    شکر را با سه لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.
    بعد از این که شکر کاملا حل شد و چند جوش خورد، خلال ها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید.
    در انتها آب لیمو را به مربا اضافه کنید. بعد از یکی دو جوش، مربا آماده است. 

 


مربای پوست نارنج | طرز تهیه مربای پوست نارنج

نکات تکمیلی در مورد مربای پوست نارنج

مربای پوست نارنج جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 4 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مربای پوست نارنج را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

مربای پوست نارنج ، طرز تهیه مربای پوست نارنج


همچنین مشاهده کنید





سایت مشرقسایت رکناخبرگزاری ایسناخبرگزاری تحلیل بازارسایر منابعروزنامه ابتکارسایت همشهری‌آنلاینروزنامه دنیای اقتصادسایت مجله شبکهسایت بیتوته