شنبه, ۱۱ آذر, ۱۴۰۲ / 2 December, 2023
مجله ویستا
فیله مرغ | طرز تهیه فیله مرغ پنیر سوخاری
مواد لازم برای فیله مرغ پنیرسوخاری

طرز تهیه فیله مرغ پنیرسوخاری
فیله مرغ 450 گرم
نان باگت خشک 60 گرم
پفک پنیری 50 گرم
کرن فلکس 20 گرم
گوجه فرنگی پوست کننده 2 عدد
پنیر چدار 70 گرم
سس کچاپ 2 قاشق غذا خوری
خامه 1 قاشق غذا خوری
پودر سیر، آویشن، جعفری خرد شده، روغن، نمک، فلفل به مقدار دلخواه

برای درست کردن آرد سوخاری ابتدا نان باگت، پفک، کرن فلکس ساده و مقدار کمی نمک و فلفل را داخل آسیاب می ریزیم و با هم خوب مخلوط می کنیم، فیله های مرغ را شسته و با آرد خوب می پوشانیم و کنار می گذاریم، گوجه پوست کنده را ساتوری کرده و با سس و کمی روغن تفت می دهیم پودر سیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه می کنیم، خامه و پنیر را هم به ترتیب به سس اضافه می کنیم اگر سس کمی غلیظ است کمی آب به آن اضافه می کنیم و در آخر جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم، فیله ها را سرخ کرده و با سس و مقداری سیب زمینی سرخ شده، پوره و یا سالاد سرو می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد فیله مرغفیله مرغ جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
فیله مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید