چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سالاد نودل چینی با کنجد


مواد لازم سالاد نودل چینی با کنجد


نودل چینی (ورمیشل برنج) نصف بسته
Chinese cabbage کوچک یک بسته
هویج 1 عدد رنده شده
سینه ی مرغ آبپز باریک باریک شده نصف یک عدد
سویا سس 4 ق س
سرکه ی برنج 2 ق س
کنجد برای تزیین
روغن مایع 1 ق س
یه کوچولو نمک (بستگی به مقدار شوری سویا سس داره)
یه مقدار هم فلفل سیاه
چوب استیک غذاخوری ژاپنی یا چینی Chopsticks


طرز تهیه سالاد نودل چینی با کنجد

طرز تهیه سالاد نودل چینی با کنجد

نودل رو به مدت 5 دقیقه داخل آب جوش میپزیم و با یک ق س روغن و بلافاصله داخل کاسه ی آب سرد میریزیم بعد نودل ها را آبکش میکنیم و وقتی کامل آبش رفت اونو با سویا سس (2 ق س) مخلوط میکنیم تا قهوه ای رنگ بشه . کلم ها رو ساتوری میکنیم و با هویج و سویا سس(2 ق س) و سرکه و یه ذره نمک و فلفل سیاه مخلوط میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم بعد نودل ها را روی آن میریزیم . حالا مرغ را روی مواد می چینیم بعد روی آن کنجد می پاشیم و هر جوری که خواستید تزیین کنید .

نکته

این غذا سرد سرو میشه.

نکات تکمیلی در مورد سالاد نودل چینی با کنجد

سالاد نودل چینی با کنجد جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سالاد نودل چینی با کنجد را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سالاد نودل چینی با کنجد


همچنین مشاهده کنید