جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا

کالزون گوشت | طرز تهیه کالزون گوشت و کلم ایتالیایی


مواد لازم برای کالزون گوشت
 
زیره (پودر شده) :یک قاشق چای خوری
گوشت پخته و خرد شده :170 گرم
پیاز قرمز ریز شده :نصف پیمانه
کلم برگ رنده شده با هویج :حدود نیم کیلو
فلفل سیاه :نصف قاشق چای خوری
آرد خمیر پیتزا (برای تهیه خمیر) :به مقدار لازم
سس هزار جزیره :یک شیشه
 
 

کالزون گوشت | طرز تهیه کالزون گوشت و کلم ایتالیایی
 
 
طرز تهیه کالزون گوشت و کلم ایتالیایی
 
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
برای مواد میانی کالزون، در یک تابه بزرگ زیره ها را تفت دهید تا برشته شوند. گوشت و پیاز را اضافه کنید. حدود دو دقیقه تفت دهید. کلم، هویج و فلفل را اضافه کنید. حدود 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا کلم نرم و پلاسیده شود. از روی حرارت بردارید. روی آن را بپوشانید و کناری بگذارید.
 
خمیر پیتزا را روی سطح صاف باز کنید. آن را به شکل مستطیل 40×40 سانتی متر در آورید. سپس به اندازه های دلخواه برش بزنید.
 
آب مواد میانی را بگیرید. از این مواد داخل قسمت ها برش داده بریزید. کناره های کالزون را با کمک آب به هم بچسبانید (در ست مثل درست کردن پیراشکی). برای زیبا شدن کالزون ها، لبه های هر مستطیل را با چنگال نقطه دار کنید. سینی فر را چرب یا یک ورق روغنی روی سینی پهن کنید و کالزون ها را روی آن بچینید.
 
حدود 12 تا 14 دقیقه طول می کشد تا کالزون ها برشته و طلایی شوند.
 
در آخر با سس هزار جزیره سرو کنید.
 

کالزون گوشت | طرز تهیه کالزون گوشت و کلم ایتالیایی
نکات تکمیلی در مورد کالزون گوشت

کالزون گوشت جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کالزون گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کالزون گوشت ، طرز تهیه کالزون گوشت و کلم ایتالیایی


همچنین مشاهده کنید





روزنامه شهروندسایت مثلث آنلاینسایت تجارت نیوزسایت مجله شبکهسایت نمناکروزنامه ابتکارسایت عصرایرانسایت انتخابسایت دیپلماسی ایرانیروزنامه همشهری