دوشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۱ / 23 May, 2022
مجله ویستا

مربای انجیر | طرز تهیه مربای انجیر


مواد لازم برای مربای انجیر


انجیر بدون شکاف و سفت 2کیلو
شکر 2کیلو
گلاب نصف فنجان
آبلیمو 5/1 قاشق سوپخوری


مربای انجیر | طرز تهیه مربای انجیر


طرز تهیه مربای انجیر



انجیر را پس از شستن درون سبد می ریزیم تا آب نداشته باشد. سپس درون قابلمه می گذاریم و لابه لایش را شکر می پاشیم و به مدت 7 تا 8 ساعت درون یخچال می گذاریم سپس از یخچال درآورده و روی حرارت می گذاریم. تا بجوش آید و به قوام برسد. در آخر کار گلاب و آبلیمو را بدان افزوده و زیر شعله را خاموش می کنیم. پس از سرد شدن درون شیشه با درب محکم نگهداری می کنیم.

نکته:مربای انجیر بعد از اینکه چند روز شهد رو به خودش کشید تازه جا می افتد.


مربای انجیر | طرز تهیه مربای انجیر

نکات تکمیلی در مورد مربای انجیر

مربای انجیر جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مربای انجیر را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

مربای انجیر ، طرز تهیه مربای انجیر


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری ایرناسایت تاپ نازخبرگزاری ایلناسایت بیتوتهسایت دیپلماسی ایرانیسایت تابناکخبرگزاری صدا و سیماخبرگزاری باشگاه خبرنگارانسایت همشهری‌آنلاینخبرگزاری اسپوتنیک