جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا
کباب لقمه | طرز تهیه کباب لقمه با طعم لبنانی
مواد لازم برای کباب لقمه لبنانی

طرز تهیه کباب لقمه لبنانی

نکات تکمیلی در مورد کباب لقمه
نان پیتا (مدیترانه ای) به تعداد لازم
300 گرم گوشت چرخ کرده
100 گرم جعفری ریز خردشده
1 عدد پیاز
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی مقداری
مواد لازم برای تهیه سس
4 عدد گوجه فرنگی
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه و ادویه کاری مقداری
مقداری روغن

پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید. کاسه ای آماده کنید، پیاز را در آن بریزید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.
نمک، فلفل، زردچوبه و جعفری خردشده را اضافه کرده و با گوشت و پیاز خوب ورز دهید.
مقداری روغن در تابه ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید. از مایه گوشت مقداری برداشته و در دست همانند شکل فرم دهید و بعد در روغن سرخ کنید.
همه مایه را به همین صورت فرم داده و در روغن سرخ کنید. وقتی هر دو طرف کباب های لقمه ای سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، کنار بگذارید.
حالا سس را آماده کنید. برای این منظور گوجه فرنگی را به همراه سیر و پیاز داخل مخلوط کن ریخته و به شکل پوره درآورید. نمک ، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری را هم اضافه کنید.
حالا مواد سس را با مقدار کمی روغن در تابه ای ریخته و روی حرارت به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا آب گوجه فرنگی ها بخار شود.
سس آماده را روی یک نان پیتا بمالید و به تعداد دلخواه از کباب های آماده روی نان بگذارید، سپس با کمی پیاز و جعفری تزئین کرده، سرو کنید.

کباب لقمه جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کباب لقمه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید