پنجشنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۱ / 26 May, 2022
مجله ویستا
کباب توفو | طرز تهیه کباب توفو
مواد لازم برای کباب توفو

طرز تهیه کباب توفو

نکات تکمیلی در مورد کباب توفو
توفو:400گرم، خرد شده
کدوی متوسط:2عدد، خرد شده
فلفل دلمه ای سبز:یک عدد، خرد شده
فلفل دلمه ای قرمز:یک عدد، خرد شده
فلفل دلمه ای زرد:یک عدد، خرد شده
روغن کنجد:یک چهارم پیمانه
سویاسس:4 قاشق غذاخوری
آبلیمو:4 قاشق غذاخوری
سیر:2حبه، ساطوری شده
فلفل قرمز:به میزان لازم

همه مواد را در مخلوط روغن کنجد، سویاسس، آبلیمو، سیر و فلفل حداقل نیم ساعت بخوابانید. سپس پنیر و سبزیجات را یکی در میان به سیخ کشیده و کباب کنید.
نکات
1. توفو نیازی به پخت زیاد ندارد، همین که روی آن برشته شد آماده خوردن است.
2. مایه طعم دهنده کباب را به سلیقه خود عوض کنید.
3. به جای توفو از هالومی یا پنیرکبابی که در بازار موجود است، می توان استفاده کرد.

کباب توفو جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کباب توفو را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید