پنجشنبه, ۱۸ خرداد, ۱۴۰۲ / 8 June, 2023
مجله ویستا
کباب زیتون | طرز تهیه کباب زیتون، غذای محبوب جمهوری آذربایجان
مواد لازم برای کباب زیتون

طرز تهیه کباب زیتون

نکات تکمیلی در مورد کباب زیتون
600 گرم گوشت چرخ کرده
1 عددپیاز
2عددفلفل دلمه قرمز
2 /1 ق س تخم گشنیز
به اندازه لازم نمک و فلفل سیاه
2 ق س روغن زیتون

گوشت چرخ کرده را از یخچال بیرون بیاورید و در ظرف مناسبی برای 5 دقیقه در محیط آشپزخانه بگذارید.
حالا پیاز نگینی شده و تخم گشنیزرا به آن اضافه کنید. یکی از فلفل دلمه ای ها را کباب کرده، آن را له و به مواد اضافه کنید.
یکی دیگر از فلفل ها را خردکنید و با گوشکوب برقی له کنید تا نرم و یک دست شود
حالا فلفل له شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید و هم بزنید
فلفل سیاه را هم اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید
نمک را هم اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند.
حالا اندازه یک پرتقال از گوشت بردارید و کف دستتان به آن شکل بدهید.
روغن زیتون را روی گوشت بمالید. روغن زیتون باید بکر باشد.
روی یک قابلمه که درون آن آب ریخته اید یک توری بگذارید و گوشت ها را روی آن بچینید. فر را با درجه 180 سانتی گرادروشن کنید تا گرم شود. حالا ظرف را داخل فر بگذارید تا گوشت بپزد.
در صورت تمایل گوشت ها را داخل نان لواش یا تافتون بگذارید و با سبزیجات موردعلاقه تان سرو کنید.

کباب زیتون جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کباب زیتون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید