دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
نان کوهی | طرز تهیه نان کوهی یا نان ییلاقی
تخم مرغ 2عدد
شیرولرم 2لیوان
روغن مایع 1لیوان
شکر 1لیوان
خمیرمایع فوری 2 قاشق غذاخوری
آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد(تقریبا بیش از 1 کیلو آرد)
مواد داخل نان:
گردو خرد شده
کنجد
شکر
هل به اندازه کافی
تمام مواد بالا را با دست و در یک جهت هم می زنیم و بعد خمیر را به مدت 2 ساعت در جای گرم و تاریک استراحت می دهیم. مقداری از خمیر را برداشته و گرد می کنیم و بعد داخل آن را با انگشت چال می کنیم و مخلوط مواد داخل نان را در آن ریخته و خمیر را می بندیم و گوله می کنیم. قسمتی از نان رو هم در کنجد می زنیم تا یه عنوان تزیین نان باشد. این نان ها در داخل فر پخته می شوند.
نان کوهی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
نان کوهی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .