پنجشنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۱ / 7 July, 2022
مجله ویستا

نان کوهی | طرز تهیه نان کوهی یا نان ییلاقی


مواد لازم برای نان کوهی یا نان ییلاقی



    تخم مرغ 2عدد
    شیرولرم 2لیوان
    روغن مایع 1لیوان
    شکر 1لیوان
    خمیرمایع فوری 2 قاشق غذاخوری
    آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد(تقریبا بیش از 1 کیلو آرد)

مواد داخل نان:

    گردو خرد شده
    کنجد
    شکر
    هل به اندازه کافی


نان کوهی | طرز تهیه نان کوهی یا نان ییلاقی

طرز تهیه نان کوهی یا نان ییلاقی



تمام مواد بالا را با دست و در یک جهت هم می زنیم و بعد خمیر را به مدت 2 ساعت در جای گرم و تاریک استراحت می دهیم. مقداری از خمیر را برداشته و گرد می کنیم و بعد داخل آن را با انگشت چال می کنیم و مخلوط مواد داخل نان را در آن ریخته و خمیر را می بندیم و گوله می کنیم. قسمتی از نان رو هم در کنجد می زنیم تا یه عنوان تزیین نان باشد. این نان ها در داخل فر پخته می شوند.

نکات تکمیلی در مورد نان کوهی

نان کوهی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
نان کوهی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

نان کوهی ، طرز تهیه نان کوهی یا نان ییلاقی


همچنین مشاهده کنید





روزنامه تعادلروزنامه ابتکارسایت مثلث آنلاینسایت اقتصادنیوزخبرگزاری صدا و سیماسایت سلام نوسایت تابناکسایت اقتصاد 24روزنامه توسعه ایرانیسایت فرارو