دوشنبه, ۱۰ مهر, ۱۴۰۲ / 2 October, 2023
پنه ریگاته با میگو و سس خامه | طرز تهیه پنه ریگاته با میگو و سس خامه
مواد لازم پنه ریگاته با میگو و سس خامه
پنه ریگاته 450 گرم
روغن زیتون ¼ پیمانه
میگوی پوست کنده و پاک شده 450 گرم
سیر ریز خرد شده 4 حبه
نمک ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی پوست کنده و ریز خرد شده 450 گرم
ریحان تازه ساتوری شده ½ پیمانه
جعفری تازه ساتوری شده ½ پیمانه
پودر فلفل قرمز ¼ قاشق چایخوری
سرکه سفید ½ پیمانه
خامه ¾ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده ½ پیمانه
پنه را به همراه کمی نمک داخل آب در حال جوش ریخته و می گذاریم 10 دقیقه بجوشد تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و کنار می گذاریم.
روغن زیتون را در یک تابه مناسب ریخته و آن را روی حرارت متوسط – زیاد می گذاریم تا گرم شود. میگو، سیر، ½ قاشق چایخوری نمک و ½ قاشق چایخوری فلفل را به تابه اضافه کرده و آنها را به مدت حدود 3 دقیقه روی حرارت زیر و رو می کنیم تا میگوها کمی صورتی شوند و بپزند. با کمک قاشق مناسب، میگوها را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.
گوجه فرنگی، ¼ پیمانه ریحان، ¼ پیمانه جعفری و فلفل قرمز را داخل تابه داغ ریخته و آنها را به مدت 2 دقیقه روی حرارت زیر و بالا می کنیم. سرکه و خامه زده شده را به آنها اضافه کرده و کاملاً مخلوط می کنیم. می گذاریم تا حدود 6 تا 7 دقیقه جوش بزند و کمی غلیظ شود. ¼ پیمانه از پنیر پارمزان را به همراه میگوی پخته شده و پاستای آبکش کرده، داخل سس می ریزیم. باقیمانده سبزیجات معطر را نیز به آنها اضافه کرده و تمامی مواد را کاملاً مخلوط می کنیم. کمی از آن می چشیم و در صورت نیاز کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم.
پاستای آماده را داخل ظرف مناسب سرو می کشیم و پنیر پارمزان باقیمانده را روی آن می ریزیم و سرو می کنیم.
پنه ریگاته با میگو و سس خامه جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پنه ریگاته با میگو و سس خامه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .